Tiket dana (utorak, 24.01.2023)

Tiket dana

Naredne dane obeležiće vanredna kola u nemačkoj i Holandiji, ali će se igrati zaostale utakmice i kup mečevi i u drugim zemljama. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Herta – Volfsburg – T22+ @ 2.35 u Mozzartbet

Svaka čast za upravo Volfsburga koja je imala sluha za trenera Niku Kovača i u momentima kada ovoj ekipi ništa nije išlo od ruke. Kriza je prošla, Vukovi su se stabilizovali i bez poraza su u Bundesligi već devet kola, a protšli su dalje i u DFB kupu. Da će u drugom delu sezone nastaviti tamo gde su stali jesenas pokazali su u subotu kada su odličnom Frajburgu strpali polatuceta lopti u mrežu. Pobeda od 6:0 samo je potvrda da ova ekipa može mnogo, a da je hrvatski stručnjak maher za Bundesligu, pošto je još sećamo njegovih rezultata u Ajntrahtu i, nešto slabijih, u Bajernu. Volfsburg se primakao vrhu, sada su na 7. mestu ali ne planiraju da se tu zaustave. Niz od pet uzastopnih pobeda žele da nastave na gostovanju u prestonici. Herta je poražena prošlog vikenda na gostovanju u Bohumu i ponovo je u zoni ispadanja, sada na 17. mestu. Iza Berlinaca su samo fudbaleri Šalkea, pa je duel sa Vukovima veoma važan za Hertu. Oba tima biće oslabljena, ali domaćin ne može da računa na više fudbalera. Volfsburg je poslednji put dao manje od dva gola na nekom meču još početkom oktobra u remiju 1:1 sa Augzbrgom, pa verujemo da može dva puta da pogodi i mrežu Herte. Za T22+ kvota je 2.35 u kladionici Mozzartbet.

Sautempton – Njukasl – 1x @ 1.95 u Mozzartbet

Nema dileme ko je kvalitetniji tim od ova dva, ali se radi o meču EFL kupa, a ne prvenstvenom okršaju. Iako se radi o četvrtfinalu, dakle o samoj završnici ovog takmičenja, sumnajmo da će Edi hau izvesti baš najjači sastav na Sent merisu, pogotovo jer Njukasl ove sezone ima jasan cilj, a to je plasman u Ligu šampiona. Svrake su u subotu odigrale bez golova sa Kristal Palasom, i bio je to šesti uzastopni meč u Premijer ligi na kome nisu primili gol. To je dovoljna potvrda koliko je tim sa severa kvalitetan. Istovremeno su ispali iz FA kupa, pa će narednog vikenda imati mali odmor, u pravo vreme. Njukasl je već gostovao u Sautemptonu pre dva i po meseca i slavio ubedljivo sa 4:1 u prvenstvu. Sveci se bore za opstanak, trenutno su na poslednjem mestu pošto su u subotu poraženi od Aston Vile na Sent Merisu. Nisu imali sreće u tom duelu, a poraz je stigao posle tri vezane pobede, po jedne u sva tri takmičenja. Ne zaboravite da je Sautempton u prethodnom kolu u ovom kupu pobedio Mančester Siti i da sigurno neće istaći belu zastavu pred Njukaslom. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, a za 1x kvota je 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Sparta – RKC Valvajk – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Domaćin igra odlično ove sezone i posle polovine prvenstva nalaze se na odličnom 6. mestu. Ispred njih je šampion Ajaks, koji ima samo dva boda više osvojena. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu, a potvrdili su ga i u ova tri prethodna kola odigrana nakon pauze zbog Mundijala. Prvo su sa PSV-om odigrali bez golova na strani, pa su pobedili Ekscelzior i Kambur, i to bez primljenog gola. Doživeli su i jedan poraz, bilo je to u kupu a pobedio ih je PSV u Roterdamu. Njihov rival, tim RKC-a, nalazi se u sredini tabele, čime su sigurno zadovoljni, pošto su i prethodno prvenstvu završili negde u zlatnoj sredini. Međutim, tim iz Valvajka nije u najboljoj formi, na dve utakmice odigrane u ovoj godini nisu slavili, uzeli su bod protiv Herenvena i izgubili u Volendamu. U prošloj sezoni oba duela između ova dva tima okončana su remijem, sada bi RKC bio zadovoljniji takvim ishodom, ali smatramo da bodovi ostaju u roterdamskoj luci. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.