Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igra drugi evroligaški ”večiti” beogradski derbi. Onaj prvi, istorijski, dobila je Zvezda košem Nemanje Nedovića par sekundi pre kraja, a videćemo može li Partizan da uzvrati pred navijačima crveno-belih. O timovima se sve već zna, pa smo se odlučili za predloge za učinak košarkaša. Kvote i granice mogu biti neznatno izmenjene.

Luka Mitrović (C. Zvezda) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.75 u Meridianbet

Zvezdin krilni centar igra iznenađujuće dobru sezonu i pored nešto slabijeg starta. Po dolasku Duška Ivanvića i on je, kao i većina tima, znatno podigao formu, i sada je jedna od glavnih uzdanica, ne samo po poenima, već pre svega u skoku pod oba koša. Trenutni prosek mu je 7,7 poena u Evroligi, a uz to hvata skoro 5 lopti po meču. Protiv Partizana uvek igra dobro, odlično se kreće u reketu rivala i sa kratkim otvaranjem pravi velike probleme unutrašnjoj liniji protivnika. Granica za njegove poene je 7,5, a verujemo da je može preskočiti, pogotovo jer Ben Bentil, njegova alternativa, nije u nekoj formi. Za (+) poene na Luku Mitrovića koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.75.

Luka Vildoza (C. Zvezda) – Asistencije + (granica 4,5) 1.85 u Meridianbet

Drugi Zvezdin Luka, onaj argentinski, pravi je vođa ovog tima. U prvom meču u Areni njegove trojke su prelomile meč, a Nedović je samo izvršio egzekuciju. Protiv Barselone je doživeo neprijatnu povredu, zbog koje je propustio četiri meča, po dva u Evroligi i ABA ligi. Nije ima neki poseban učinak protiv Monaka i Žalgirisa, u obe utakmica ubacio je po 9 poena, ali je imao mnogo bolje brojke u meču sa Cedevita Olimpijom u kome je uz 15 koševa imao i 6 asistencija. Vratio se u tim i Nikola Ivanović, pa Zvezda ima tri odlična plejmejeka, sa Stefanom Markovićem, a kada dozvolu za igru dobije i Fakundo Kampaco, sumnjamo da neki evroligaški tim ima takav poker organizatora igre. Naš predlog su asistencije za Luku Vildozu, granica je 4,5 a verujemo da će je Argentinac prebaciti. Kvota za (+) je 1.85 u kladionici Meridianbet.

Kevin Panter (Partizan) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.85 u Meridianbet

Bez odličnog Panterovog učinka Partizanove šanse nisu velike. Sećamo se njegove sjajne partije u petom meču finala ABA lige prošle sezone pred Zvezdinim navijačima i jasno je da njega podjednako inspiriše i kad sa tribina dobija ovacije i kada dobija zvižduke i uvrede. Panter je najbolji Partizanov strelac u Evroligi, postiže prosečno 15 koševa, što je za ovako kvalitetno takmičenje odlična brojka. Jeste promašio neke važne šuteve, uključujući onaj na 15 sekundi pre kraja protiv Zvezde kada je bilo nerešeno, ali je zato i pogađao u trenucima kada nikom u timu nije išlo. U poslednja četiri meča u Evroligi imao je odličan učinak, Monaku je ubacio 19 poena, Makabiju čak 22, Baskoniji 12 a Valensiji 14. Biće sigurno čuvan striktno od strane Branka Lazića i ostalih Zvezdinih specijalaca, ali u crveno-belom taboru više nema Ostina Holinsa koji je bio zadužen za njega prošle sezone. Granica je na 13,5 koševa i verujemo da to Panter bez problema može da ostavri. Za (+) koševe na kapitena Partizana kvota je 1.85 u kladionici Meridianbet.

Aleksa Avramović – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Meridianbet

Još uvek srpski reperezentativac nije na onom nivou na kome je bio prošle sezone. Podsetimo da je o gotovo sam dobio jedan duel plej-ofa protiv crveno-belih kada je ubacio 24 poena ubacivši 5 trojki iz sedam pokušaja. On je propustio veliki deo sezone zbog povrede koju je zadobio još na pripremama reprezentacije za Evrobasket, pa je propustio i to takmičenje. Na parket je kročio tek u meču sa Fenerom i odmah bio meč viner. Međutim, učinak mu je još daleko od željenog i očekivanog, a jedio je protiv makabija bio raspoložen i postigao 15 poena. Imao je i dve efikasne utakmice u regionalnom takmičenju, protiv Zadra i MZT-a. Avramović ima ogroman voljni momenat, a uzimajući u obzir da Madar nije potpuno fit, moguće je da dobije i neke ekstra minute, pre svega zbog odbrane. U napadu bi trebalo da prebaci granicu od 7,5 koševa, a za (+) poene kvota je 1.85 u kaldionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 11.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.