Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama su tri utakmice 24. kola Evrolige. Igra se u Tel Avivu, Minhenu i Bolonji. Evo predloga za učinak košarkaša. Kvote i granice podložne su promenama.

Džoš Nibo (Makabi) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Snažni centar Makabija mogao bi da ima dobar učinak protiv Crvene zvezde, posebno ako Hasan Martin ne bude na terenu. Ostali visoki košarkaši Zvezde ne mogu snagom da pariraju ”petici” Izraelaca koji je bio dvocifren u poenima i u meču u Beogradu koji je Makbi izgubio sa poenom razlike. Sećamo se i njegove odlične partije u meču sa Beograđanima u rošloj sezoni kada je igrao za Žalgiris. Nibo je postigao 9 poena u pobedi nad Valensijom u prošlom kolu, a poslednji put je dvocifren bio protiv Partizana kome je ubacio 10 koševa. S obzirom da je Aleks Pojtres povređen, Nibo i Sorkin će imati veću minutažu. Granica za njegove poene je 7,5 sa kvotom 1.85 za (+) u kladionici Mozzartbet.

Luka Vildoza (Crvena zvezda) – Asistencije + (granica 3,5) @ 1.72 u Mozzartbet

Pošto je Nemanja Nedović u lošoj formi igra Crvene zvezde uglavnom zavisi od Luke Vildoze. Argetinski plejmejker igra dobro u napadu, u odbrani je često slaba tačka, ali trener Ivanović mora da ga drži u igri, pre svega zbog njegovog ofanzivnog učinka. Kada je lopta kod Vildoze napad Zvezde ima smisla i ostala četvorica igrača u postavi su opasnija. Njegove asistencije su dimenzija više, možda ne kao Kampacove koje ćemo tek upoznati, ali svakako da i ovaj Gaučos ima osećaj za dodavanje. Ove sezone u Evroligi ima 4 dobra dodavanja po utakmici i verujemo da će u Tel Avivu uspešno razigravati saigrače. Granica je na 3,5 asistencije, a za (+) koeficijent je 1.72 u kladionici Mozzartbet.

Isak Bonga (Bajern) – Skokovi + (granica 3,5) @ 2.03 u Mozzartbet

Bonga je po vokaciji bek, ali sa visinom od preko 2 metra opasan je i u skoku, posebno ofanzivnom zbog neverovatne skočnosti. On je pre nekoliko dana odigrao fantastičan meč protiv Bona u Bundesligi, ali njegovih 28 poena i 9 skokova nije bilo dovoljno da Bajern dobije nemački derbi. U Evroligi prosečno postiže 6,5 poena, najbolji učinak imao je protiv Valensije kada je ubacio 14 koševa. Po meču prosečno uhvati skoro 4 lopte, a sudeći po tome kako Partizan nekad loše kontroliše defanzivni skok, čini nam se da bi mogao da bude veoma nezgodan pod košem crno-belih. Odigrao je dobro protiv Partizana u Areni, ubacio 11 poena i uhvatio 3 skoka, pa verujemo da i u Minhenu može da prebaci granicu od 3,5 uhvaćenih lopti. Za (+) skokove kvota je 2.03 u kladionici Mozzartbet.

Zek Ledej (Partizan) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Krilni centar Partizana je u odličnoj formi i od njegovog učinka umnogome će zavisiti uspeh crno-belih u Minhenu. S obzirom da nema u timu Jonaisa Papapetrua, koji obično menja Ledeja na mestu četvorke dok je ovaj na kratkoj pauzi, Amerikanac će morati da igra još više protiv Bajerna od prosečnih 30 minuta u Evroligi. Ledej ubacuje 11,7 poena i hvata 5,7 lopti po meču, a najzaslužniji je za pobedu na Crvenom zvezdom pre dve sedmice kada je postigao 20 koševa. Zek Ledej je izuzetno precizan i za tri poena i mogao bi to dosta da koristi protiv Bajerna. Granica za njegov učinak je 11,5 poena, i sudeći po formi u kojoj se nalazi, ne bi trebalo da ima problema da je prebaci, samo ukoliko bude oprezan kod pravljenja ličnih grešaka. Kvota za (+) poene u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.