Tiket dana: Poeni igrača

Vratila se Evroliga i s njom i popularna igra pogađanja učinka košarkaša. Da probamo ponovo da pogodimo četvoricu. Kvote i granice bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Valter Tavares (Real) – Skokovi + (granica 7,5) @ 1.85 u Meridianbet

Neće biti iznenađenje ako gorostasni centar poreklom sa Zelenortskih Ostrva bude i najbolji igrač sezone, zavisno od učinka Reala u Evroligi. Zanimljivo je da je dve prethodne utakmice u Evroligi odigrao dosta slabo, posebno kada su poeni u pitanju, pa je Panatinaikosu ubacio 6, a Monaku samo 3 koša. Ipak, i s takvim njegovim učinkom Madriđani su slavili u oba meča. Hvatanje lopti pod koševima išlo mu je bolje i verujemo da će u tom stilu nastaviti i protiv Žalgirisa. Tavares ima 7,2 skoka po meču u Evroligi i verujemo da će taj prosek nadmašiti bar za jedan skok. Granica je na 7,5, a za (+) skokove kvota je 1.85 u kladionici Meridianbet.

Kevarijus Hejs (Žalgiris) – Skokovi + (granica 4,5) @ 1.72 u Meridianbet

Imaće Tavares opasnog rivala u Kevarijusu Hejsu, prvom centru Žalgirisa. Ovaj košarkaš nije poznat kao neki poseban košgeter, retko bude dvocifren kada su poeni u pitanju, ali zato je pravi bedem pod oba obruča. Prosek mu je skoro 5 skokova u Evroligi, a kada se računa i domaće takmičenje skače na 6,8 skokova po utakmici. Videćemo hoće li ga Maksvitis držati na terenu kada je i Tavares u igri, i onda će to biti baš zanimljiv okršaj dvojice dominantnih skakača. Očekujemo da i Hejs preskoči svoj prosek i uhvati bar 5 lopti. Granica je na 4,5 skokova, a za (+) kvota iznosi 1.72 u kladionici Meridianbet.

Dante Egzum (Partizan) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u Meridianbet

Dante Egzum je sjajno zapoečo duel sa Zvezdom u Kupu Radivoja Koraća, Kampaco nije mogao da ga čuva, ali je onda Australijanac dobio tri faula u prvom poluvremenu i morao je na klupu. Egzum je u odličnoj formi, pravi je vođa tima i provodi najviše vremena na parketu od svih plejmejkera, odnosno od Madara i Avramovića. Mada nije klasičan plej, ume da organizuje igru, a zbog snage i brzine je prosto nezaustavljiv u prodoru. U Evroligi ima prosek veći od 13 poena i verujemo da će u meču sa Fenerom, gde će mu direktan rival najčešće biti Nik Kalates, može do tog proseka. Granica je na 12,5 koševa, a za (+) kvota iznosi 1.85 u kladionici Meridianbet.

Marko Gudurić (Fenerbahče) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Meridianbet

Veoma važan meč igra se u beogradskoj Areni, kako za Partizan, tako i za goste iz Istanbula. Fener dugo nije bio na parketu i ne znamo formu njegovih igrača. Što se srpskog reprezentativca tiče on je u prvom meču odigrao katastrofalno protiv Partizana i verovatno je najveći krivac za to što su bodovi otišli u Beograd. U međuvremenu je Gudurić ustalio formu, gotovo uvek je dvocifren, a u meču sa Olimpijakosom je psotigao čak 24 poena. Prosek u Evroligi mu je 11,8 koševa po meču, a na parketu provodi 24 minuta. Verujemo da će biti motivisan u svom gradu, često je bio meč viner protiv crno-belih kada je nosio Zvezdin dres, pa i sada očekujemo da ubaci više poena od ponuđene granice. Ona je u kladionici Meridianbet na 10,5 koševa, a za (+) kvota iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 10.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.