Tiket dana: Poeni igrača

U naredna dva dana igra se 25. kolo košarkaške Evrolige. Večeras su okršaji nemačkih i srpskih klubova, Partizan dočekuje Albu a Zvezda gostuje Bajernu. Izabrali smo igrače koji će nastupiti u ovim utakmicama za naše predloge. Kvote i granice mogu biti neznatno izmenjene.

Luka Vildoza (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.75 u Mozzartbet

U ovom meču u Minhenu za Zvezdu će debitovati Fakundo Kampaco u Evroligi. Sada crveno-beli imaju neverovatnu spoljnu liniju Kampaco – Vildoza – Nedović, koja je možda i najjača u Evroligi. Ono što je problem sva trojica ne mogu biti u isto vreme na parketu, a problematično će biti i kada dvojica igraju iz prostog razloga što nisu poznati kao dobri defanzivci. Možda će Ivanović, ukoliko bude neizvesna završnica pribegavati rukometnim izmenama, pa će u odbrani igrati Marković, pošto je Lazić povređen, a u napadu neko od ove trojice. Vildoza je u prvom meču protiv bajerna ubacio 20 poena i očekujemo da i sada bude efikasan u Audi domu i prebaci granicu od 12,5 poena koja je postavljena u kladionici Mozzartbet. Za (+) poene kvota je 1.75.

Andreas Obst (Bajern) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.75 u Mozzartbet

Obst je jedan od glavnih šutera u ekipi Bajerna, pored Kasijusa Vinstona, ali je propustio veliki broj mečeva zbog povrede lakta. Nije igrao od polovine decembra sve do meča protiv Partizana početkom februara. U kupu Nemačke najavio je povratak u formu, a u Tel Avivu je bio jedan od najboljih u ekipi iz Minhena kada je ubacio 14 koševa. Andrea Trinkijeri će morati da mu daje što više minuta i da pokuša da ga vrati u punu formu pred završnicu nemačkog prvenstva u kome su Bavarci dosta zaostali za Albom i Bonom. Andreas Obst dobro šutira za tri poena, u prvom delu sezone imao je nekoliko odličnih partija, a najbolja je bila protiv Monaka kome je ubacio 18 poena. U Beogradu nije bio na svom nivou i meč je završio bez ubačeog koša. Sada je granica na 9,5 poena i verujemo da će imati dvocifren učinak. Za (+) koševe na Andreasa Obsta u kladionici Mozzartbet kvota iznosi 1.75.

Matijas Lesor (Partizan) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Crno-beli nemaju izbora u meču sa Albom. Pobeda je imperativ jer bi u suprotnom plasman u plej-of bio gotovo nemoguća misija. Nisu Berlinci bezopasni, pokazali su to u Beogradu prošle sedmice kada su ubedljivo porazili Zvezdu, ali to upozorenje dobro je došlo za Partizan koji se neće opustiti. Neko ko uvek igra na gornjoj granici angažovanja je centar Matijas Lesor. Francuz je nominovan za MVP-a sezone, a iz kola u kolo pruža sjajne partije. Prosto je neverovatno gde pronalazi svežinu jer je veći deo sezone bio jedini centar tima, dok ga sada, sasvim solidno, odmenjuje Alen Smailagić. Poslednji put je jednocifreni učinak, kada su poeni u pitanju, Lesor imao još na gostovanju u Valensiji gde je ubacio 8 koševa, pa smo ubeđeni da će biti odličan i protiv Albe. Bolji je od centara Berlinaca, a sigurno je i snažniji. Granica za njegov učinak je 12,5 poena, a za (+) koeficijent je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Jam Madar – Poeni + (granica 5,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Uzimajući u obzir prethodne partije mladog izraelskog plejmejkera, neće biti iznenađenje ako on ovu granicu prebaci već u prvoj četvrtini. Obradović obično počinje meč sa madarom na jedinici, kasnije u igru ulazi Dante Egzum, a svoje minute dobija i Aleksa Avramović. Ovaj poslednji je imao naporan meč za reprezentaciju u ponedeljak, kada je bio najbolji pojedinac, pa očekujemo da Madar igra duže, poslebno ako otvori meč kako inače ume. Protiv Fenera je bio sjajan, postigao je 15 poena u odličan procenat šuta, ali je imao i 4 asistencije. Njegova igra je sve sigurnija i prosek od 6,4 poena nije loš kada se zna da igra samo nešto više od 13 minuta u proseku u Evroligi. Čini nam se da je ovo fiks dana i predlažemo (+) poene na Jama Madara. Granica u kladionici Mozzartbet je 5,5 poena, a kvota je 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.