Tiket za veče (nedelja, 05.03.2023)

tiket dana

Nije večeras ostalo mnogo utakmica u ponudi, ali da vidimo mogu li se pogoditi. Kvote su bile važeće u trenutku pisanja tiketa.

Roma – Juventus – 2 @ 3.05 u Meridianbet

Oba tim u četvrtak igraju prve utakmice osmine finala Lige Evrope. Možda je to takmičenje šansa da obezbede Ligu šampiona za narednu sezonu, posebno za Juventus koji je oduzimanjem bodova došao u tešku poziciju. Rimljani igraju protiv Sosijedada dok Stara dama za rivala ima nemački Frajburg. Vučica je uspela da izgubio od Kremonezena u prošlom kolu, a to je bio prvi trijumf tima iz Kremone od povratka u elitu. Bio je to žestok kiks za Murinjov tim i sumnjamo da su uspeli da se oporave od njega do derbija sa Juventusom. Gosti su slavili u derbiju Torina i sa dosta optimizma odlaze na Olimpiko. Naš predlog je dvojka, a za pobedu Juventusa kvota je 3.05 u kladionici Meridianbet.

Ren – Marsej – T12+ @ 2.80 u Meridianbet

Dva teška poraza doživeo je Olimpik u prethodnoj sedmici. Prvo ih je Pari Sen Žermen ”počistio” na Velodromu, a oda su uspeli da ispadnu iz Kupa Francuske, takođe na domaćem terenu, i to od drugoligaša Anesija posle penala. Gosti su vodili sa 2:0, a Olimpik je uspeo da poravna u poslednjim trenucima, pa je prolaz Anesija sasvim zaslužen. Ren je ispao od Šahtjora u Ligi Evrope, i sada pokušava da se u Ligi 1 izbori za Evropu i naredne jeseni. Trenutno su na 5. mestu i imaju dobre izglede da završe i u Ligi šampiona, ali će mnogo zavisiti i od ovog meča. U prvom delu sezone meč na Velodromu završen je bez pobednika, ali je u januaru Marsej savladao Ren minimalnim rezultatom u kupu. Očekujemo aktivan Ren i probleme za Marsej. Naš predlog je domaćin daje dva gola sa kvotom 2.80 u kladionici Meridianbet.

Braga – Rio Ave – 1,0-3 @ 2.09 u Meridianbet

Nadala se Braga da može daleko u Ligi Evrope ali se isprečila Fiorentina, Viola je dva puta pobedila Portugalce posebno je to bilo ubedljivo u ”Kamenolomu” u Bragi. Srećom po njih igraju dobro u Primeiri i trenutno zauzimaju treće mesto. Drugoplasirani Porto ima pet bodova više ali i meč više, dok im je za petama Sporting sa dva boda zaostatka. Da bi igrali u Ligi šampiona moraju biti drugi, dok im treće mesto donosi kvalifikacije za elitno takmičenje. U goste BRagi dolazi Rio Ave, ekipa koja je u sredini tabele ali igra dosta čvrsto na strani. Kod Porta na Dragau su izgubili sa 1:0, a pre poraza od Vizele na tri uzastopna gostovanja nisu primili gol. Očekujemo pobedu Brage ali ne i goleadu na Kamenolomu. Uz jedinicu dodajemo i mali broj golova. Za 1,0-3 kvota je 2.09 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 17.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.