Tiket dana (ponedeljak, 06.03.2023)

Tiket dana

Ovaj ponedeljak je sa sasvim solidnom ponudm i često se dešava da bude uspešniji nego što su to dani vikenda. Bilo je tako prethodnog, pa se nadamo i ovog ponedeljka. Kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Sepsi – Kluž – 2 @ 2.40 u CircusBet

Poraz Farula u petak od Univerzitatee omogućio je aktuelnom šampionu Klužu da se trijumfom u Sepsiju preseli na vrh tabele. Šampioni sada imaju samo dva boda manje od lidera i sa tri nova boda izvršiće rokadu na čelu. Kluž je u zaostalom meču pobedio UTA iz Arada, dosta teško sa 2:1, ali je zato bio vrlo ubedljiv prošlog ponedeljka na gostovanju kod Petrolula. Domaći Sepsi ili Svet Đorđe, nalazi se 6. mestu sa dobrim izgledima da igra u plej-ofu koji počenje za dva kola. Sepsi ima četiri boda više od Krajove i dovoljna su mu dva boda u duelima sa Klužom i FSCB-om u poslednjem kolu regularnog dela šampionata Rumunije. Neće im biti lako ni protiv Kluđa ni protiv bivše Steaue, pa se možda više uzdaju u to da Krajova ne dobije oba meča do kraja. To su njihovi problemi, a Kluž je favorit na ovom gostovanju i očekujemo njegovu novu pobedi i selidbu na vrh. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija kvota 2.40.

Olborg – Mitjiland – 2 @ 1.97 u CircusBet

Porazom od Brondbija u prethodnom kolu Mitjiland je učinio još jedan veliki korak nazad kada je borba za titulu u Danskoj u pitanju. Ispali su i iz Lige Evrope od isabonsog Sportinga i sada će pokuašti da se izbore za što bolju startnu poziciju pred plej-of u svojoj zemlji. Ekipa iz Herninga je pred ovo kolo bila na 6. mestu ali ih je prestigao i Orhus. Ostala su još tri kola do deobe tabele na dva dela i bila bi prava katastrofa da se aktuelni vicešampion ne nađe u gornjoj polovini. Olborg je sigurno u plej-autu, tu se više ništa ne može uraditi, a za njih je sada kup glavno takmičenje. Pobedom nad Viborgom plasirali su se u polufinale i eto im šanse da se izbore i za nastup u Evropi naredne jeseni. Naravno, moraće da se posvete i borbi za opstanak jer su sada tek na 11. mestu i iza njih je samo Lingbi. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.97.

Vljareal B – Alaves – 2 @ 2.05 u CircusBet

Baskijci su napravili veliki kiks igrajući 0:0 sa Kartahenom na svom terenu u prošlom kolu. Sada je Alaves na deobi trećeg mesta pred ovo kolo, a mogao je da bude odmah iz Las Palmasa i zaostaje samo bod za timom sa Kanarskih Ostrva. Ipak, i Las Palas je odigrao meč bez pogodaka u petak, kada mu ni igrač više skoro ceo meč nije pomogao da pobedi Andoru, pa evo nove šanse za Basnijce da im se približe na samo poen. Ne smeju se zaboraviti ni ekipe Levantea, Eibara i Granade, tako veoma ozbiljnih kandidata za selidbu u špansku eitu. Drugi tim Viljareala nema te ambicije, a i ne može ih imati do je Žuta podmornica u La Ligi, jednostavno nemoguće je da dve ekipe istog kluba igraju u istom rangu. Oni su u zlatnoj sredini, ne deluje da će imati problema oko opstanka ali ne smeju da se opuštaju. U šetiri prethodna kola imaju tri poraza i jedan trijumf, ali su im i rivali bili teški. Očekujemo da se Alaves ispravi za prošlo kolo i donese sva tri boda iz Viljareala. Za dvojku je koeficijent u kladionici CircusBet 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici CircusBet iznosi 9.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.