Tiket dana: Poeni igrača

Nastavlja je ”ludački” tempo u Evroligi. Samo što je završeno 26. kolo, od večeras počinje 27. Igra se pet utakmica, u Berlinu, Pireju, Milanu, Kaunasu i Madridu. Da odigramo ”rulet” sa košarkašima. Predložene kvote i granice bile su važeće u momentu pisanja teksta.

Edgaras Ulanovas (Žalgiris) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Kapiten Žalgirisa imao je dva nešto slabija nastupa u Španiji, na gostovanjima Realu i Barseloni, koje su Litvanci izgubili i smanjili svoje šanse da se nađu u Top 8, a samim tim i na fajnal-foru, koji će se održati u njihovoj dvorani. Zato im je gostovanje u Berlinu bilo od krucijalne važnosti i pobeda je bila imperativ. Na kraju su uspeli Litvanci da dođu do nje i ponovo se vratili u igru za četvrtfinale. U tim se vratio Tejlor, košarkaš koji je angažovan da zameni povređenog Kinana Evansa, sa 14 poena, a dvocifren je bio još samo Ulanovas sa 10 poena. Od njegove energije mnogo toga zavisi u Maksvitisovom timu, a posebno važnu ulogu igra u utakmicama pred domaćim navijačima. Žalgiris mora da dobije Asvel, a očekujemo da Edgaras Ulanovas bude među zapaženijim pojedincima. Granica je na 10,5 poena, koliki je i njegov prosek do sada, a za (+) koeficijent iznosi 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Bili Beron (Milano) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Najveća opasnost Partizanu u MIlanu preti sa spoljnih pozicija. Tu su sada Pengos, Luvavu, Mitru-Long, Nejpir i Šilds. Svaki od njih lako može do 20 poena, ali teško je da će imati dovoljnu minutađu za takav učinak. Mora Etore Mesina da im dozira prisustvo na parketu, pa ko šta uradi za to vreme. Dok su Šelds, Pengos i Datome bili na listi povređenih, a Luvavu i Nejpir još nisu došli, sve je palo na pleća Bilija Berona. On je igrao sjajno i samo zahvaljujući njemu Olimpija sada ima kakve-takve šanse za Top 8. U seriji su od pet pobeda, a Beron je i na tim utakmicama bio sjajan. Ubacio je 63 poena ukupno, što je preko 12 po meču. Protiv Partizana je uvek bio raspoložen, posebno dok je nosio dres Zvezde, pa očekujemo da i sada bude dvocifren i prebaci granicu od 10,5 koševa, koliko mu je predviđeno u kladionici Mozzartbet sa koeficijentom koji za (+) iznosi 1.85.

Matijas Lesor (Partizan) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Nešto slabiji meč je iza sjajnog Partizanovog centra. U Bolonji su neki drugi igrači doneli trijumf, ali je Francuz imao pravo na jedan slab dan posle svih onih fenomenalnih partija ove sezone. Njegov doprinos biće veoma važan u Milanu, posebno jer se domaći tim uglavnom oslanja na spoljnu liniju. Pod koševima su snažni Karl Hajns, koji može snagom, ali ne i visinom da parira Lesoru, i Matijas Vojtman, koji ima visinu, ali ne i fizikalije. Tu je i Brendon Dejvis, ali je on u Valensiji igrao vrlo malo. Lesor je u poslednja dva meča, sa Splitnom i Virtusom, imao mali broj koševa, ali je pre toga vezao šest utakmica sa dvocifrenim učinkom. Verujemo da će ga imati i sada, a granica za poene Partizanovog centra je 11,5. Za (+) koševe koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Najdžel Vilijams-Gos (Real Madrid) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Američki plejmejker se uklopio u sivilo Realovog tima u meču sa Baskonijom i na kraju je stigao poraz, što je bilo najveće iznenađenje prošlog kola. Sada u Madrid dolazi još jedan španski tim, ekipa Valensije koja je takođe neprijatno iznenadila porazom na svom parketu od Olimpije. I dalje je u Realu van stroja Serhio Ljulj, pa Najdžel-Vilijams-Gos igra mnogo više nego što je to bilo na početku sezone. Prosek poena mu je još slab, ali je i to posledica učinka sa starta takmičenja. Protiv Baskonije je ubacio 6 poena, a najbolji meč do sada odigrao je protiv istog tima, ali u Vitoriji, kada je postigao 16. Protiv Valensije očekujemo njegov dobar meč i prebacivanje granice od 7,5 koševa. Za (+) poene na Najdžela Vilijamsa-Gosa koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.