Tiket dana: Poeni igrača

Uzbudljiv dan u Evroligi je pred nama, a evo nekih predloga za učinak košaršaka koji će večeras biti na terenu. Kvote i granice mogle bi biti izmenjene.

Elajdža Brajant (Efes) – Poeni + (granica 8,5) @ 1,85 u Mozzartbet

Odlični bek najkonstantniji je igrač aktuelnog evropskog prvaka u poslednjim utakmicama, ali je mala vajda od toga kad je Efes izgubio četiri od pet prethodnih utakmica u elitnom takmilenju i ozbiljno doveo u pitanje svoj plasman u Top 8 fazu. Meč sa Olimpijom je biti ili ne biti za Pivare i svakako da će svi igrači morati da daju svoj doprinos da bi se pobedio tim Etorea Mesine. U porazu od Albe u Berlinu Brajant je ubacio 10 poena, što je najmanje u odnosu na tri prethodna duela. Ipak, dobija sve više vremena na terenu, pa je na njemu da to iskoristi. Granica za njega je 8,5 koševa a za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Nikolo Meli (Olimpija) – Skokovi + (granica 5,5) @ 1.72 u Mozzartbet

Olimpija je u fantastičnoj seriji rezultata, imaju osam pobeda u prethodnih devet kola ali su i dalje daleko od doigravanja. Plaćaju danak silnim povredama sa početka sezone koje su ih izbacile iz ritma i donele mnogo poraza, koje sada pokušavaju da nadomeste. Dolazak Timotija Luvavua, i posebno Šabaza Nejpira, potpuno je promenio igru milanskog tima i oni su na pleća bacili mnoge jake ekipe. U Istanbulu igraju meč koji im može doneti plej-of, a tada će sve biti moguće. Njihov rival ije u dobroj formi, ali se radi o dvostrukom uzastopnom evropkslom šampionu sa sjajnim igračima. Kad je Olimpija u pitanju naš izbor je Nikolo Meli i to u broju skokova. Ovaj igrač aktivan je pod oba obruča, njegov ovosezonski prosek je 5,6 uhvaćenih lopti u Evroligi, a Efes nije baš poznat kao dobra skakačka ekiša. Zato Meli ide ”u plus” za skokove, a granica je na 5,5 uhvačenih lopti. Za (+) kvota je 1.72 u kladionici Mozzartbet.

Džejms Naneli (Partizan) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Kao da je Naneli uzeo predah u meču sa Cedevita Olimpijom i na tom meču se nije upisao u strelce iako je proveo na parketu više od 15 minuta. Zato je bio sjajan protiv Olimpijakosa, a nešto ranije i Efesa i Virtusa. Kao da ga inspirišu veliki rivali, a Barselona je sigurno jedan takav. Težak posao očekuje Partizan u meču u kome može mnogo da dobije. Pobeda bi, najverovatnije, potvrdila plasman crno-belih u Top 8, a ni poraz ne bi bio toliko tragičan. Moraće oni najiskusniji ponovo da ”povuku” iako je umor više nego očigledan. Već kroz tri dana crnoćbele očekuje duel sa drugim španskim velikanamo, kada će biti još umorniji, pa je bolje napasti Katalonce i pokušati već sada doći do te zlatne pobede. Granica za Džejmsa Nanelija je na 10,5 koševa, a za (+) poene kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Jan Veseli (Barselona) – Skokovi + (granica 4,5) @ 2.03 u Mozzartbet

Iskusni češki centar je, po sopstvenom priznanju, najbolji period karijere proveo u Partizanu Sada će igrati protiv tima u kome došao na košarkašku mapu i sigurno je da će biti silno motivisan. Navijači crno-belih pozdraviće jednog od omiljenih stranaca koji su nosili dres Partizana, ali će za vreme utakmice sve to biti zaboravljeno. Veseli, Šanli i ostali visoki igrači Barselone imaće težak zadatak da zadrže Matijasa Lesora i probuđenog Alena Smailagića, a ”leteći Čeh” ove sezone u Evroligi prosečno beleži skoro 9 poena i 4 skoka za 20 minuta na parketu. Igra sa velikom energijom i tako će biti u Areni. Možda mu ruka zadrhti kod šuta, ali će hvatati lopte pod oba koša. Granica za skokove je na 4,5 i verujemo da će Vesli uhvatiti pet lopti na ovom meču. Za (+) skokove na Jana Veselog kvota je 2.03 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.