Tiket dana: Poeni igrača

Večerašnjim utakmicama završava se regularni deo sezone u košarkaškoj Evroligi. Osam najboljih timova nastavlja takmičenje u četvrtfinalu iz koga je se četiri probiti na završni turnir. Evo predloga za učinak košarkaša. Kvote i granice važile su u momentu pisanja.

Jam Madar (Partizan) – Poeni + (granica 4,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Partizan je uspeo u nameri da igra u četvrtfinalu što je svakako veliki uspeh posle decenije izbivanja iz najjačeg evropskog takmičenja. Protiv koga će igrati u plej-ofu je još nepoznato, ali se zna da će to biti jedan od španskih velikana, Real ili Barselona. U Arenu dolazi Panatinaikos, prilika je za još jedan spektakl, a očekujemo da Obradović ravnomerno podeli minutažu s obzirom da crno-bele čekaju i dve važne utakmice u ABA ligi, u Zadru i Podgorici. Jam Madar ima prosek od 5,8 poena u toku sezone, a na parketu je provodio nešto preko 13 minuta. Obično započinje meč na poziciji plejmejkera i mnogo bolje partije pruža na domaćem terenu. Očekujemo da lako prebaci granicu od 4,5 poena, a kvota za (+) je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ignas Brazdejkis (Žalgiris) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Žalgiris mora da pobedi u minhenskom Audi domu ako želi u Top 8. U slučaju njihovog poraza osmo mesto osvojiće Baskonija i onda će Baskijci igrati sa Olimpijakosom u četvrtfinalu. Litvanci se nadaju pobedi nad Bajernom, ali i nad Pirejcima u plej-ofu, što bi im donelo plasman na Fajnal-for čiji je domaćini biti. U prošlom kolu su imali mnogo sreće u meču sa Makabijem, promašaj Boldvina u poslednjoj sekundi doneo im je trijumf, a u suprotnom, da je Amerikanac bio precizan, sada bi ovaj duel bio nevažan. Ignas Brazdejskis je stigao letos u Žalgiris kao veliko pojačanje i možemo reći da je u potpunosti opravdao očekivanja. Za sada ima prosek od 11,5 poena po meču u Evroligi, a sjajan meč odigrao je u pobedi nad Monakom sa 22 ubačena poena. Granica za njegov učinak je na 12,5 koševa i verujemo da trener Maksvitis neće mnogo rizikovati, te da će na parketu držati najbolju petorku koju ima, a Brazdejkis je sigurno u njoj. Za (+) poene na Brazdejkisa kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Vladimir Lučić (Bajern) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Bajern je odavno otpao iz trke za Top 8 što jeste razočaranje, ali su i povrede tokom sezone desetkovale Trinkijerijev tima. Jedan od igrača koji je propustio veći deo takmičenja je kapiten Bavaraca Vladimir Lučić. Reprezentativac Srbije imao je nekoliko povreda, prvo je bio problem sa laktom, pa sa mišičćem i na kraju s leđima. Nikada u karijeri Lučić nije bio tako dugo van parketa. Sada se vraća u formu, imao je neke odlične partije, kao protiv Zvezde i Monaka sa po 20 poena, ali i neka slabija izadanja poput onog iz prošlog kola kada se u Madridu nije ni upisao. Verujemo da će ga Italijan držati dosta u igri, Bajernu predstoji borba za titulu u Bundesligi a Lučić je neophodan u pokušaju da se titula vrati u Audi dom. Granica za Vladimira Lučića za meč sa Žalgirisom u kladionici Mozzartbet iznosi 7,5 koševa, a za (+) koeficijent iznosi 1.85.

Nikolas Laprovitola (Barselona) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Barselona će u plej-of sa druge ili treće pozicije. To zavisi od rezultata meča sa Valensijom. Ukoliko završe kao drugi najverovatnije će igrati protiv Fenerbahčea, a ako budu treći rival bi trebalo da bude Partizan, naravno, sve u slučaju ako crno-beli pobede Panatinaikos. Katalonci pucaju na titulu u Evroligi i ne bi trebalo da im bude važno ko će im se naći na putu do nje. Ipak, sigurno je da će i Jasikevičijus malo birati ravale, jer da nije tako ne bi Barsa ni izgubula u proplom kolu u Milanu. Minutaža protiv Valensije će biti podeljena, možda će nosioci provesti manje vremena u igri, a jedan od njih je i Laprovitola. Ipak, Argentinac ume da za kratko vreme postigne nekoliko trojki, i lako prebaci granicu koja mu je dodeljena. Za duel sa Valensijom ona je na 9,5 poena, a za (+) kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.