Tiket dana tenis (subota, 15.04.2023)

Dva zanimljiva polufinala očekuju nas na mastersu u Monte Karlu. Favoriti su već ispali i videćemo ko će podići pehar koji je prethodne dve godine podizao Stefanos Cicipas. Kvote i granice mogu biti izmenjene.

Andrej Rubljov – Tejlor Fric – 1,UG – (granica 22,5) @ 3.68 u CircusBet

Moramo da priznamo da nas je Fric baš prijatno iznenadio u dosadašnjem delu turnira. Pokazao je da i Amerikanci umeju da igraju na šljaci, a na to su ”preko bare” čekali još od Andrea Agasija, Džimija Kurijera i Majkl Čanga. Nije Fricu ovo omiljena podloga, ali je do polufinala pobedio Vavrinku, Lehečku i Cicipasa. Posebno je raspoložen bio protiv Grka koji je dve prethodne sezone bio najbolji u Kneževini. Rubljov standardno dobro igra na šljaci a sada mu se pojavila šansa da dođe do titule u masters seriji. On je do polufinala savladao Munara, Hačanova i u četvrtfinalu Nemca Štrufa. Teško je reći ko je odmorniji, Rubljov je imao lakšeg rivala, ali je Fric odigrao kraći meč. Naš predlog je pobeda Rubljova uz manji broj gemova od ponuđene granice. Ona je na 22,5 gemova, a za kombinaciju 1,UG – kvota je 3.68 u kladionici CircusBet.

Janik Siner – Holger Rune – 2 @ 2.61 u CircusBet

Ubeđeni smo da ćemo se nagledati okršaja ove dvojice tenisera u budućnosti. Siner i Rune, uz Karlosa Alkazara, mogli bi da čine novu ”veliku trojku” svetskog tenisa. Oni nisu samo budućnost već su i sadašnjos svetskog tenisa. Alkaraz već ima osvojen Grend slem, a proveo je i jedno vreme na poziciji broj 1. I Janik Siner i Holger Rune su u Top 10 i biće pravo uživanje gledati ih na terenu, posebno jer obojica preferiraju šljaku. Ipak, igraju odlično i na betonu, Rune je osvojio Pariz prošle godine, a Siner je nedavno igrao u finalu Majamija. Mada je samo jednu poziciju Siner bolje plasiran, mnogi njega vide kao favorita. Italijan je teškom mukom izbacio Hurkača, onda dosta lakše Muzetija u četvrtfinalu. Rune je pobedio Tima, onda mu je bez borbe predao Beretini, da bi u četvrtfinalu pobedio, ove sezone nepobedivog, Danila Medvedeva. Naš predlog je pobeda Runea, a koeficijent za nju je 2.61 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici CircusBet iznosi 9.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.