PRŠTI U OKRŠAJIMA ZA TROFEJE: Meridian ti daje najveće kvote na mančesterski i nemački derbi!

Bogata završnica Kupova za bogat bonus u Meridianu!

Pucaće sve ovog vikenda! Iako se većina najjačih evropskih liga završila, preostala su nam finala Kupova u kojima će sve da pršti!

Čeka nas poslastica u Engleskoj gde će u finalu FA kupa snage da odmere ljuti mančesterski rivali – Siti i Junajted.

Sa druge strane i u Nemačkoj nas očekuje derbi između Lajpciga i Ajntrahta koji će pokušati “bikovima” da skine krunu!

A za ovaj poseban dan u kladionici Meridian možete da pronađete provereno najbolje i najveće kvote u vasioni!

Uplatite tiket online ili preko aplikacije, zaigrajte omiljenu igru i osvojite milione koji će vam ulepšati vikend!

Ukoliko još uvek nemate nalog u Meridianu, pravo je vreme da ga otvorite pošto vas čeka neverovatan BONUS DOBRODOŠLICE od čak 4.000 dinara!

Mančester siti – Mančester junajted, kec 1.55

Subota, 16.00

Imaće četa Pepa Gvardiole šansu da uzme duplu krunu, a onda kao veliki favorit u Istanbulu u finalu Lige šampiona protiv Intera se okiti istorijskom “tripletom”! Još uvek Mančester junajtedu bride obrazi od onih 6:3 na Etihadu iz prvog dela sezone u Premijer ligi.

Upravo je to bila utakmica sa najvećim brojem postignutih golova na jednom meču ova dva rivala! A svi se nadamo da bi u ovogodišnjem finalu i ta brojka mogla da bude nadmašena!

Junajted je u usponu forme pošto je slavio na prethodne četiri utakmice, dok je Siti malo “štucao” u mečevima sa Brajtonom (1:1) i u porazu od Brentforda (1:0). Logično da je došlo do prezasićenja u ekipi Pepa Gvardiole, ali sigurno neće tek tako propustiti priliku da se domogne još jednog pehara na engleskom tlu.

Lajpcig – Ajntraht, kec 1.70

Subota 20.00

Kao što smo već rekli, Lajpcig je aktuelni osvajač nemačkog Kupa i po prvi put u istoriji će imati šansu da veže dva pehara u bilo kojem takmičenju! Nažalost, titula u Bundesligi je samo puki san za Lajpcig koji je utrošio preko 600.000.000 evra od kada je ušao u najjači rang takmičenja u Nemačkoj!

Teško da će uprava kluba sa takvim bilansom biti zadovoljna, ali bi Kup mogao koliko-toliko da izvadi ovu sezonu. Zanimljivo je da je od prethodna tri susreta, dva dobio baš Ajntraht, mada je poslednji otišao na stranu Lajpciga koji će i ovoga puta imati blagu prednost!

Kompletnu ponudu za ova dva meča, kao i ostalu sportsku ponudu – pogledajte na sajtu meridianbet.rs!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.