Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igra treći odlučujući meč polufinala regionalnog takmičenja u košarci. Partizan u Areni dočekuje Cedevita Olimpiju od 19 časova. Kvote i granice za predložene košarkaše mogu biti izmenjene.

Jam Madar (Partizan) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

U nezgodnoj je situaciji Partizan. Od crno-belih se očekuje plasman u finale, uspeli su da obezbede Pol poziciju pred doigravanje, ali su imali već velikih problema u plej-ofu. Prvo su morali da odigraju majstoricu protiv SC Derbija, a sada to moraju i protiv Ljubljančana. Povreda Alekse Avramov ića dovela je do toga da mnogo veću minutažu imaju Dante Egzum i, posebno, Jam Madar. Izraelac je u Evroligi obično počinjao meč, a onda se mnogo ređe pojavljivao na parketu. Sada je drugačije i Madar je u Ljubljani igrao 24 minuta, a u prvom meču u Beogradu više od 19. Na ta dva meča ukupno je postigao 21 koš, i verujemo da će u trećem ići preko granice koja je na 7,5 poena sa kvotom 1.85 za (+) u kladionici Mozzartbet.

Alen Smailagić (Partizan) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Kao da je Matijas Lesor potpuno drugi košarkaš nakon one serije protiv Reala. Tada je igrao kao i cele sezone, fantastično, ali je u utakmicama sa SC Derbijem i Cedevita Olimpijom neprepoznatljiv. Osim slabog napadačkog učinka još više zabrinjava onaj u odbrani. Pa je Partizan dobro nadskakan i od Podgoričana ali i od Ljubljančana. U prvom meču u Beogradu Cedevita Olimpija je gotovo oborila rekord po broju skokova u jednom meču, i samo zahvaljujući očajnom šutu Zmajčeka sa distance, Partizan je dobio taj meč. Svoju pansu zato je iskoristio Alen Smailagić, rezervni centar crno-belih, koji sve više postaje startni. Nije ni on bio nešto posebno efikasan, Omić i Matković su i njemu pravili mnogo problema, a protiv SC Derbija na dve utakmice postigao je 15 poena, isto kao i protiv Cedevita Olimpije u prva dva meča. Sada mu je granica na tom proseku, na 7,5 poena i red bi bio da je prebaci. Za (+) poene na Alena Smailagića koeficijent u kaldionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Marko Jeremić (C. Olimpija) – Poeni + (granica 6,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Jeremić je jedan od opasnijih šutera u timu iz glavnog grada Slovenije ali to protiv Partizana nije pokazao. U prvoj utakmici je uzeo osta šuteva a meč je okončao samo sa tri ubačena poena. U revanšu u Ljubljani bio je nešto bolji i meč završio sa 9 koševa i 5 skokova. Međutim, crno-beli će napraviti veliku grešku ukoliko ga potcene i budu ga ostavljali da neometano gleda ka košu. Videlo se to pre nekoliko dana u slovenačkom plej-ofu kada je Heliosu ubacio 25 poena, ali je i pored toga tim iz Domžala pobedio i Ljubljančane i tu čeka majstorica. Partizan će biti agresivan na spoljnim igračima ali bi Jeremić mogao da prebaci granicu od 6,5 poena, makar sa jednom trojkom i slobodnim bacanjima. Za (+) poene na Marka Jeremića u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.85.

Alen Omić (C. Olimpija) – Poeni – (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Bivši centar Crvene zvezde, ali i mnogih drugih klubova, jedan je od najzahvalnijih košarkaša u ABA ligi. Veliko iskustvo je iza Alena Omića i on ga maksimalno koristi u svim segmentima igre. U prvom meču polufinala u Areni dao je 6 poena, ali je zato uhvatio 17 lopti, uglavnom u napadu. Bilo je to neverovatno dostignuće i pravo je čudo da tim sa onoliko skokova nije na kraju pobedio. U drugoj utakmici je ubacio više koševa, ostigao je 10 poena, ali je imao mnogo manje skokova, ”samo” 6. Moraće crno-beli da zaustave Omića kako znaju i umeju, jer ako Ljubljančani ponovo budu imali onoliko drugih i trećih napada, ne piše im se dobro. Omić će opet biti aktivan u skoku, ali treba očekivati i više minuta za Karla Matkovića. Ne verujemo da će ubaciti dvocifren broj koševa, pa predlažemo igru (-) poene na centra Cedevita Olimpije. Granica je na 9,5 poena, a za manje kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.