Kako ti zvuči 50% BONUSA SVAKOG DANA? Od sada je moguće – evo i kako!

Za sve poklonike slot avanture stiže specijalno iznenađenje. Osvoji 50% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT, samo u Meridianu!

Da li ste ikada pomislili da ćete moći da uživate u fantastičnom bonusu svakog dana? Od sada je i to moguće, ekskluzivno u Meridianu! Predstavljamo vam sjajnu vest koja će posebno oduševiti fanove slot igara.

Deponujte na vaš korisnički nalog putem mreže Meridianovih eksternih partnera širom Srbije i svakog dana vas čeka 50% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT!

Uplatite 1.000 ili više dinara depozita na jednoj od lokacija Meridianovih eksternih partnera, izvrtite ga na slot/live delar ili poker igrama i biće vam uplaćeno 50% bonusa za slot! Pomenuti bonus možete iskoristiti na celokupnoj ponudi u roku od 72 ČASA!

Ako volite slotove, posetite MESTO NAJBOLJE ZABAVE i uživajte u magičnoj avanturi!

Ali, iznenađenjima ni tu nije kraj! U toku je Expanse Spinomania u Meridianu i trajaće sve do 22. juna. Zabavite se uz slotove popularnog provajdera Expanse Studios i zgrabite deo poklona od čak 50.000 SPINOVA!

Još uvek nemate korisnički nalog u Meridianu? Kreirajte ga SADA i stiže još jedan poklon paket!

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete sredstva na korisnički nalog.

Ne propustite najavu vrelog talasa letnjih promocija, ekskluzivno u Meridianu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.