ZA SAVRŠENU LETNJU AVANTURU: Registruj se – čeka te 4.000 DINARA BONUSA, bez uslova!

Ovog leta Meridian ne prestaje da vas oduševljava fantastičnim promocijama! Registrujte se, čeka vas 4.000 DINARA BONUSA!

Tek što je leto počelo, Meridian vam je obezbedio vrele promocije koje će atmosferu podići do usijanja. Sada predstavljamo nešto što će oduševiti novoregistrovanje igrače.

Obezbeđen je i fantastičan bonus koji će vam biti uplaćen odmah nakon REGISTRACIJE! Na vaš korisnički nalog stiže poklon paket u vrednosti od 4.000 DINARA koje možete iskoristiti kako za sportsko klađenje, tako i za slot igre.

U ovom poklon paketu 3.000 DINARA BONUSA možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi, dok vam 1.000 DINARA BONUSA stoji na raspolaganju za sportske tikete.

Nakon toga. uplatite 500 ili više dinara na vaš korisnički nalog i možete osvojiti SAVRŠEN BONUS NA PRVI DEPOZIT!

Posle uplate depozita kroz opciju “SLOT BONUS” otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je fantastičnih 120.000 DINARA.

Ne postoji bolja zabava za ljubitelje dobre avanture od one koja se upravo događa u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.