Sony PS 5, Smartwatch i “brdo” bonusa te čekaju: Priključi se takmičenju i osvoji vredne nagrade!

Priključi se takmičenju u Meridianu i osvoji vredne nagrade!

Sportska kladionica Meridian poznata je po ultra zanimljivim takmičenjima, koji sa sobom donose vrhunsku zabavu, kao i vredne robne nagrade!

Tako je i ovog puta, pa dok pravimo malu pauzu od sporta – možemo da se zabavimo uz Win and Go!

O čemu se radi?

Naime, sve do 14. jula meridianbet.rs biće mesto takmičenja koje će vas držati zainteresovanim tokom cele letnje sezone. Svi registrovani igrači pozvani su da učestvuju i pokažu šta znaju, a ukoliko još uvek nemate otvoren nalog učinite to već danas jer vas prilikom registracije očekuje spektakularan, a ujedno i najveći bonus dobrodošlice na internetu 4.000 RSD bez uslova za početak, a vrlo lako možete doći i do 120.000 RSD BONUSA NA PRVI DEPOZIT!

A, kada se radi o takmičenju – sve što treba da uradite je da odigrate najveći broj tiketa koji isključivo sadrže Win&Go brojeve. Minimalna uplata po tiketu je smešno niska – samo 20 RSD! To znači da je ova šansa dostupna svima.

Ali, ni to nije sve jer ovo takmičenje je puno iznenađenja! Bilo da su vaši tiketi dobitni ili nedobitni, svi ulaze u igru. Ohrabrujemo vas da se ne predajete jer svaki tiket je važan korak ka vrhu rang liste!

Svaki dan u 12 časova, rang lista će biti ažurirana. To znači da ćete imati priliku da pratite svoj napredak i vidite gde se nalazite u odnosu na ostale takmičare. U slučaju da se nađete u situaciji da imate isti broj tiketa kao i neko drugi, ne brinite!

Prvo će se gledati ukupna uplata tokom takmičenja na tiketima koji su predmet klađenja. Ako je i dalje nerešeno, odlučiće veći dobitak ostvaren tokom takmičenja.

Pobednik takmičenja će osvojiti ni manje ni više nego Sony PS 5 – omiljenu konzolu koja će uneti beskrajno uzbuđenje u vaše igračke avanture.

Drugo mesto neće biti ništa manje impresivno – Smartwatch + 30.000 RSD bonusa!  Ukoliko se pronađete na trećem mestu, možete očekivati Smartwatch + 20.000 RSD bonusa!

Ali, nagrade ne staju samo na prva tri mesta. Od 4. do 10. mesta će osvojiti svaki po 5.000 RSD bonusa, a od 11. do 20. mesta će dobiti po 1.500 RSD bonusa.

Dakle, ovo je pravi momenat da se registrujete i preuzmete sve bonuse koji su vam na dohvat ruke, a onda I da učestvujete u ultra zanimljivom takmičenju!

NOVO U MERIDIANU! Osvoji i do 120.000 RSD slot bonusa – dovoljno je da prvi put deponuješ sredstva na svoj Meridianbet nalog i na taj način dobijaš 100% bonusa od iznosa sa kojim učestvuješ u promociji. Uplati depozit, preuzmi bonus i pokreni uživanje u spektakularnoj ponudi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.