Tiket dana (petak, 11.08.2023)

Tiket dana

Možemo slobodno reći da je letnja fudbalska pauza gotova. Ovog vikenda startuju tri od pet najjačih evropskih liga, engleska Premijer, španska La Liga i francuska Liga 1. Kvote iz tiketa važile su u vreme njegovog sastavljanja.

Barnli – Mančester Siti – 2/2,2+ @ 2.08 u Meridianbet

Novu sezonu u Premijer ligi Engleske otvara meč dva šampiona iz prethodne. Pobednik Čempionšipa, ekipa Barnlija, dočekuje prava Engleske, ali i Evrope, Mančester Siti. Za Klaretse je ovo prvi zvanični meč u novoj sezoni dok su Građani već igrali čuveni Komjuniti šild, nezvanični Super kup Engleske i doživeli mali šok izgubivši od Arsenala nakon slabijeg izvođenja penala. Ne bi taj neuspeh bio strašan da Siti nije vodio bukvalno do posled jeg sekunda meča, a Tobdžije su izjednačile u 11 minutu sudijske nadoknade. Dakle, Siti je ostao bez prvog trofeja u sezoni, ali ukoliko odbrane dva preostala, prvenstvo i Ligu šampiona, o ovome se neće ni govoriti. Gvardiola je u toku leta malo kupovao, ali je doveo dvojicu hrvatskih reprezentativaca. Iskusnog Matea Kovačića i mnogo mlađeg Joška Gvardiola. Otišao je Rijad Marez u Saudijsku Arabiju. Barnli je doveo nekoliko interesantnih fudbalera, ali nam se čini da im je neophodno još neko pojačanje. I za kraj jedna zanimljivost. Na klupi Klaretsa sedi bivši dugogodišnji fudbaler Mančeter Sitija Vensan Kompani, za koga će ovo biti posebno emotivan meč. Siti će krenuti pobedom, a naš predlog je prelaz uz golove. Za 2/2,2+ kvota je 2.08 u kladionici Meridianbet.

Antverp – Kortrajk – 1,0-3 @ 2.25 u Meridianbet

Za pravak Belgije glavni deo sezone sledi kroz desetak dana. Pobednik Župiler lige nema direktan prolaz do grupne faze Lige šampiona i mora da igra u plej-ofu. Antverp je saznao ime potencijalnog rivala, a to je bolji iz dvomeča zagrebačkog Dinama i grčkog AEK-a. Ko zna šta će se desiti sa tim duelom, ali će Antverp svakako morati da eliminiše jednu od te dve ekipe, jer će u suprotnom ponovo igrati samo u Ligi Evrope. U domaćem prvenstvu su u prva dva kola prvo minimalnim rezultatom pobedili Serkl Briž, a onda na identičan način poraženi u Briselu od Anderlehta. Protiv Kortrajka su veliki favoriti, ova ekipa je izgubila veliki broj fudbalera i suočava se sa ogromnim finansijskim problemima i pvi je kandidat za ispadanje iz elite. U prva dva kola Kortrajk je izgubio od Genta i od Sent Trijdena, a jedino dobro je što su ti porazi bili sa golom razlike. Prošle sezone u Antverpenu je domaćin slavio sa 1:0, pobediće i sada, a ne verujemo u neku goleadu. Za 1,0-3 kvota je 2.25 u kladionici Meridianbet.

FC Kopenhagen – Odenze – GG3+ @ 1.98 u Meridianbet

Raspucani Kopenhagen na početku sezone ipak nije uspeo da zatrese mrežu praške Sparte u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Sledi revanš na Letni, a Lavovima neće biti lako da stignu do plej-ofa za plasman u elitno takmičenje. Možda im je zato meč sa Odenzeom u drugom planu, stvari se u prvenstvu mogu popraviti, ni prošle sezone nisu igrali dobro u regularnom delu, ali su zato u plej-ofu sve uspeli da nadoknade i stignu do titule. Plasman u Ligu šampiona obezbedio bi finansijsku stabilnost i revanš u Češkoj je meč sezone barem do sledećeg kola, ako prođu dalje. Tu je šansa za Odenze koji je u prva tri kola upisao pobedu, remi i poraz. Zanimljivo je da je slavio na jedinom gostovanju, i to kod Brondbija, a na svom terenu su uzeli samo bod u duelima sa Randersom i Viborgom. Igraju otvoreno, daju, ali i primaju golove, pa na ovom meču igramo baš na pogotke. Predlog je GG3+ sa koeficijentom koji u kladionici Meridianbet iznosi 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 9.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.