Tiket dana tenis (sreda, 16.08.2023)

Turnir u Sinsinatiju stigao je do drugog kola u kome se uključuju i nosioci. Alkaraz je već, uz dosta muke, prošao dalje, dok će Novak Đoković tek odigrati svoj duel, prvi posle finala Vimbldona. Kvote i granice bile su važeće u momentu pisanja teksta.

Janik Siner – Dušan Lajović – UG + (granica 19,5) @ 1.80 u CircusBet

Italijan je pre tri dana ostvario najveću pobedu u karijeri i prigrabio prvu masters titulu. Bio je Siner više nego ubedljiv u tom meču protiv De Minora, a veliko je pitanje da li je uspeo da se odmori i da prikupi motivaciju za naredni masters koji je započeo samo dan ranije. Dušan Lajović je pobedio u prvom kolu Argentinca Serundola u dva seta, a treba reći da je srpski teniser prošao i dva kola kvalifikacija, u kojima takođe nije izgubio set. Kada je motivisan, Lajović može da iznenadi mnogo bolje igrače, a verujemo da će igranje sa Sinerom biti dovoljan motiv. Izostavićemo konačan ishod i odigrati na više gemova od granice koja je na 19,5. Za (+) gemove kvota je 1.80 u kladionici CircusBet.

Lorenco Sonego – Tejlor Fric – TR 0:2 @ 1.76 u CircusBet

Američki teniseri uvek su bili uspešni na turnirima u SAD, posebno na ovima koji prethodne US openu. Tejlor Fric je trenutno američki reket Br. 1, ali ne igra u skladu sa rankingom u poslednje vreme. Loš je bio u kanadskom Torontu gde ga je pobedio Aleks De Minor u trećem kolu, ali je zato pre toga osvojio turnir u Atlanti i igrao polufinale Vašingtona. Možda je poraz od omalenog Australijanca bio samo slab dan, a to bi morao da pokaže u meču sa Sonegom, svom prvom u Sinsinatiju. Italijan je pobedio u prvom kolu Rusa Ševčenka, a poslednji zapažen rezultat bio mu je polufinale Umaga, turnira koji se igra na šljaci. Fric je veliki favorit, uspešniji je od Sonega i u međusobnim okršajima mada se nisu sastajali skoro dve godine. Naš predlog je tačan rezultat i pobeda Frica u dva seta. Za TR 0:2 kvota je 1.76 u kladionici CircusBet.

Hubert Hurkač – Borna Ćorić – 1 @ 1.59 u CircusBet

Hrvatski teniser se brzo vratio u svetski vrh zahvaljujući, pre svega, dobrim igrama na šljaci. Igrao je odlično na mastersima u Madridu i Rimu, a solidan je bio i na Rolan Garosu. Na brzim podlogama Ćorić nije na ”svom terenu”, samo je u Los Kabosu vezao dve pobede. Hurkač je teniser koga svako voli da izbegne, posebno na betonu i travi U Torontu je Poljak naleteo na Alkaraza u osmini finala i ispao, mada je dobro namučio prvog tenisera sveta. Servis-volej igra je adut Huberta Hurkača, dok je Ćorić teniser koji se uzda u duge poene sa osnovne linije. Ko nametne svoj stil igre, on će i pobediti. Mi smatramo da će to biti Hurkač. Za jedinicu je kvota u kladionici CircusBet 1.59.

Stefanos Cicipas – Ben Šelton – UG + (granica 22,5) @ 1.82 u CircusBet

Grk nikako da ustali formu a tako se ne dolazi do mesta Br 1, što je njemu krajnji cilj, uz osvajanje nekog grend slema. Imao je Cicipas šansu dva puta da osvoji grend slem turnir, ali se oba puta isprečio Novak Đoković. Posle osvajanja Los Kabosa u Meksiku, očekivalo se da nastavi sa dobrim igrama na američkoj turneji, ali je u Torontu ispao već u svom prvom meču, i to od veterana Monfisa. Imao je dosta vremena da se pripremi za Sinsinati i treba se nadati njegovim dobrim igrama na ovom mastersu. Prvi rival mu je domaći teniser Ben Šelton, jedan iz plejade nadolazećih američkih asova. Šelton je zablistao na Australijen openu gde je stigao do četvrtfinala, ali posle toga nije imao zapaženijih rezultata. Da bi se popeo u svetski vrh moraće da igra dobro i na šljaci, ovako samo sa servisom, teško će mu to poći za rukom. Mogao bi ovo da bude dug meč, Šelton retko gubi svoj servis, a u prvom kolu izbacio je Jubenksa, senzaciju ovogodišnjeg Vimbldona. Naš predlog je više gemova od granice, a ona je na 22,5 ukupno. Za (+) emove kvota je 1.82 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici CircusBet iznosi 9.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.