Tiket za veče (subota, 19.08.2023)

tiket dana

Odavno ponuda za subotu uveče nije bila ovako interesantna. Pa probamo nešto, čisto da bismo ispratili. Kvote mogu biti neznatno izmenjene u nekom momentu.

Mančester Siti – Njukasl – GG3+ @ 2.06 u Meridianbet

Siti je uspeo da osvoji prvi trofej u sezoni, slavili su u finalu Super kupa Evrope protiv Sevilje na penale, na isti način na koji su izgubili u Komjuniti šildu od Arsenala. I pored ubedljive pobede nad Barnlijem u prvom kolu, čini nam se da se Gvardiolina mašina još nije u poptunosti zagrejala i da duel sa jednim od glavnih kandidata za vrh tabele ne dolazi u dobrom momentu po šampiona Engleske i Evrope. Svrake su krenule žestoko, na severu je pala Aston Vila i to sa 5:1, pa puni samopouzdanja stižu na Etihad. Golovi su prvi izbor, a daće ih i jedni i drugi. Za GG3+ kvota je 2.06 u kladionici Meridianbet.

Osasuna – Bilbao – 0-2 @ 1.60 u Meridianbet

Pobeda na gostovanju kod Selte u Vigu najavila je još jednu uspešnu sezonu za ekipu iz Pamplone. U prethodnoj su izborili Evropu, ali sigurno da nisu zadovoljni žrebom za plej-of Lige konferencija. Već u četvrtak igraće prvi meč protiv belgijskog Klub Briža, tima koji ima mnogo više iskustva u Evropi od njih. Na Balaidosu nije bilo mnogo problema za Osasunu, a sada u Pamplonu dolazi ekipa Bilbaa, tima sa kojim su samo u 2023. godini već igrali četiri puta. Čudno, ali istinito, obe prvenstvene i dve utakmice u Kupu Kralja na programu su bile ove kalendarske godine. Osasuna je bila znatno uspešnija, prošla je u Kupu Kralja u finale, a u prvenstvu je upisala pobedu i remi. Bilbao je imao nesreću da startuje u meču sa Realom, koji je dosta lako izgubio na svom San Mamesu. Malo golova je najsigurniji tip. Za 0-2 gola koeficijent u kladioniic Meridianbet iznosi 1.60.

Mehelen – Rojal Union – 2 @ 1.73 u Meridianbet

Više nas ne iznenađuje odličan start sezone tima iz Brisela. Evo već treću godinu, od kako su prvoligaši, Rojal Union odmah zasedne na vrh tabele Župiler lige, ali sve na kraju upropaste u plej-ofu. Ovog leta su zaradili neki novac od prodaje igrača, ali su ponovo više nego dobro krenuli. Iz tri utakmice imaju maksimalnih devet bodova, posle pobeda nad Anderlehtom, Standardom i Levenom. U četvrtak igraju svoje jedino kolo do Lige Evrope, a rival u plej-ofu im je švajcarski Lugano, pa ne mogu da se požale na sreću. Mehelen je još bez pobede u novoj sezoni, osvojili su samo jedan bod i to tamo gde su se najmanje nadali, na gostovanju kod Klub Briža na premijeri. Očekujemo dvojku na zahuktali Rojal Union. Za pobedu gostiju kvota je 1.73 u kladionici Meridianbet.

Hamburger – Herta – T12+ @ 1.51 u Meridianbet

Derbi dva velikana nemačkog fudbala ne igra se u Bundesligi, kao što bi to trebalo da bude, nego u Cvajti. Hamburger se ”pati” već petu sezonu među drugoligašima, a najbliži povratku bio je u prođloj sezoni kada su igrali baraž, i to neuspešno, protiv Štutgarta. Herta je spasila u baražu pre godinu dana, ali je ovog proleća ispala direktno. Nisu u Berlinu ništa naučili iz tih problema i sada nismo optimisti po pitanju njihovog povratka u Bundesligu. U prva dva kola Herta je doživela isto toliko poraza, od Dizeldorfa i Vehena, oba puta sa po 1:0. Raspucali su se u DFB kupu i pobedili Jenu sa 5:0. Hamburger je dobro startovao, igrali su dva derbija, protiv Šalkea 5:3 i u Karlsrueu 2:2. Najviše problema bilo je u DFB kupu gde su tek u produžecima eliminisali Esen. Osam golova dao je Hamburger u prva dva kola, daće barem dva Herti. za T12+ kvota je 1.51 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.