Tiket dana (nedelja, 20.08.2023)

Tiket dana

Ništa slabija ponuda u odnosnu na jučerašnju nije ni danas. Igra e na sve strane, prosto da glava zaboli od razmišljanja šta odigrati, a šta izbeći. Kvote iz tiketa su bile važeće u vreme njegovog sastavljanja.

Aston Vila – Everton – T12+ @ 1.77 u Mozzartbet

Poraz iz prvog kola na Sent Džejms parku dobro je uzdrmao redove Aston Vile. Najavljivan je napad kluba iz Birmingema na plasman u Ligu šampiona, ali pet primljenih golova na severu Engleske učinili su da nadanja splasnu poput prenaduvanog balona. I dalje mislimo da je Vila odličan tim predvođen sjajnim trenerom. Desilo se to što se desilo, i možda je bolje izgubiti jednom ubedljivo, nego nekoliko puta minimalnim rezultatom. Na Vila park dolazi Everton koji u novoj sezoni nastavlja po starom. Poraženi su na svom Gudisonu od Fulama i sada Šon Dajš i fudbaleri Karamela imaju težak zadatak da negde nadoknade te bodove. Nešto nam se ne čini da će to biti u Birmingemu, mada Vilu već u četvrtak čeka start u evropskim kvalifikacijama, tačnije oni se uključuju u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija. Naš predlog je igra domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota je 1.77 u kladionici Mozzartbet.

RKC Valvajk – AZ Alkmar – 2,2+ @ 1.83 u Mozzartbet

AZ je dao pet golova Iglsima na startu Eredivizije, a ova ekipa je i u pripremnom periodu bila bez poraza, pa zaključujemo da će tim iz Alkmara ponovo biti u vrhu tabele. Možda je ova sezona šansa da se napadne i titula. Ajaks više nije jak kao ranije, šampion Fejnord više brine o Evropi, barem na početku, kao i PSV iz Ajndhovena. Videćemo koliko AZ može već na gostovanju u Valvajku gde je prošle sezone dođiveo neugodan poraz od 3:1. Uspeli su da se revanširaju RKC-u u Alkmaru, i to sa kamatom, bilo je 3:0, ali je poraz iz jesenjeg dela znatno usporio AZ. RKC je u prvom kolu nove sezone gostovao u Herenvenu i doživeo poraz od 3:1. Za ovaj tim opstanak odavno nije jedini cilj, a prošlu sezonu završili su 9. mestu, mada su dobar deo prvenstva proveli u gornjoj polovini. Što se ovog meča tiče očekujemo pobedu AZ-a, ova ekipa igra sjajno na strani, pa predviđamo i dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 1.83 u kladionici Mozzartbet.

Viking – Stabek – 1,2+ @ 1.52 u Mozzartbet

Pomalo iz senke ekipa iz Stavangera izbila je u prvi plan i sada je relevantan kandidat za osvajanje titule u Norveškoj. Iskoristili su činjenicu da nemaju obaveze u Evropi ovog leta, kao njihovi glavni konkurenti Bode, Molde i Bran, pa su serijom od devet uzastopnih pobeda sada bodovno izjednačeni sa Bode/Glimtom na vrhu. Obe ekipe imaju po 41 bod iz 18 utakmica, do je Tromze na trećem mestu sa pet bodova manje, ali i utakmicom manje odigranom. Viking igra sjajno i vrlo je efikasan. Na polsednja četiri meča dali su 11 golova, gotovo tri po utakmici, a rivali su bili Bran. Bode i Lilestrem, uz slabi Olesund. Taj trijumf nad Bodeom ulio im je veru da mogu do naslova šampiona i verujemo da su sada nezaustavljivi. To znači da Stabek nema šanse u Stavangeru, pogotovo jer ova ekipa nema pobedu od kraja maja, a sada su vezali četiri poraza. Uz trijumf domaćina ubeđeni smo i u to da će se mreža Stabeka zatresti barem dva puta. za 1,2+ kvota je 1.52 u kladionici Mozzartbet.

KuPS – SJK – T12+ @ 2.15 u Mozzartbet

Kada su trebali da naprave odlučujući korak ka prvom mestu, fudbaleri SJK-a kao da su se uplašili visine i doživeli su tri vezana poraza. Sve je krenulo porazom od Helsinkija, kada su igrači SJK-a ispustili prednost i ostali praznih šaka na svom terenu u Seinajokiju. Usledio je poraz u Vasi od VPS-a, a onda još jedan na domaćem terenu od KTP-a iz Kotke. Ambicije su gotovo nestale, iako za drugoplasiranim Helsinkijem zaostaju samo dva, a za liderom KuPS-om tri boda. Upravo im sledi gostovanje u Kuopiju i možda je ovo polsednja šansa da pobedom vrate samopouzdanje pred plej-of. Ipak, KuPS se oporavio, ispao je iz Evrope i sada sve karte baca na osvajanje titule. U prethodnom kolu su bili vrlo ubedljivi u Tampereu kod Ilvesa, a to je bio drugi vezani meč na kome su dali tri gola. Zato verujemo da će pogoditi mrežu SJK-a bar dva puta, a za T12+ kvota je 2.15 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 10.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.