Tiket za veče (utorak, 24.10.2023)

tiket dana

Pred nama je šest preostalih mečeva grupne faze Lige šampiona, kao i mečevi nižih engleskih liga. Za vas smo analizirali one najzanimljivije, a napominjemo vam da su predložene kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Mančester Junajted – Kopenhagen – I1-3&II1-3 @ 1.70 u MozzartBet

Tim Erika ten Haga večeras će odigrati utakmicu koja je za njih biti ili ne biti. U prvom kolu ove grupe su poraženi u Minhenu od Bajerna sa 4:3, što je donekle bilo i očekivano s obzirom na tadašnju formu Junajteda. Međutim, drugo kolo je donijelo jedan zaista nevjerovatan rezultat, turski Galatasaraj je nanio Mančesteru drugi poraz i to na Old Trafordu, na kraju je bilo 2:3. To je značilo samo jedno, da Mančester više nema prava na kiks i sve sam pobjede u večerašnjem meču bi bilo ravno katastrofi. Kopenhagen je sa druge strane u prvom kolu zamalo upisao sva 3 boda protiv Galatasaraja u Istanbulu, dok su u drugom kolu teškom mukom izgubili na domaćem terenu protiv Bajerna. Šampion Danske je veoma organizovana ekipa, iako je Mančester favorit u ovom meču i mora sve snage položiti u napad, mi vam nećemo predložiti čistu jedinicu, već se opredijeljujemo za igru sa golovima, I1-3&II1-3 po kvoti 1.70 u MozzartBet kladionici.

Braga – Real Madrid – GG3+ @ 1.70 u MozzartBet

Od 21 čas nas očekuje jedan veoma zanimljiv duel u kom Braga će na svom čuvenom Kamenolomu dočekati Real Madrid. Braga je u prvom kolu, na ovom stadionu, poražena od šampiona Italije ekipe Napolija sa 1:2, dok su u drugom kolu upisali svoje prve bodove u grupi pobjedom u gostima nad ekipom Union Berlina (2:3). Trenutno su u nizu od 5 pobjeda, a igraju veoma zanimljiv i brz fudbal, tim je sastavljen od veoma talentovanih i mladih igrača, pa je za očekivati da će večeras biti silno motivisani protiv najtrofejnijeg kluba u Ligi šampiona. Real je nakon pobjede u prvom kolu nad ekipom Union Berlina (1:0), slavio i u Italiji protiv Napolija (2:3), čime se zacementirao na prvoj poziciji grupe. Mišljenja smo da će ovo biti jedan veoma zanimljiv meč sa dosta golova, pa vam prema tome predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.70 u MozzartBet kladionici.

Lester – Sanderlend – 1Xi3-6 @ 1.90 u MozzartBet

Lisice su na vrhu divizije sa 33 boda iz uvodnih 12 mečeva, dok su Crne mačke na šestom mjestu, sa 19 osvojenih poena. Lester je pretrpio šokantno ispadanje iz Premijer lige prošle sezone, ali zasad apsolutno opravdava epitet jednog od glavnih favorita za ekspresan povratak u engleski vrh. Lisice jedva da su kiksnule ove sezone, pobjedivši u 11 od 12 utakmica u ligi. Jedini poraz u kampanji došao je kod kuće od Hal Sitija početkom septembra sa 0:1. Od tada, ekipa Enca Mareske je slavila u sedam prvenstvenih duela uzastopno, uključujući trijumf od 3:1 nad Svonsijem u Velsu u subotu popodne, kada su se gosti sa sjevera zemlje oporavili od ranog zaostatka i postigli tri gola preko Vestegora, Fatavua i Ihenača. Sanderlend, takođe, ima promociju na oku, s tim što je za dlaku propustio tu šansu prošle sezone, izgubivši od Lutona u polufinalu plej-ofa pošto je završio na šestom mjestu na tabeli. Takođe, Sanderlend je samo jednom savladao Lester od januara 2007. i poražen je sa 0:2 protiv Lisica u poslednjem međuosobnom susretu na King Paueru tokom kampanje u Premijer ligi 2016/2017. Mi vam predlažemo igru 1Xi3-6 po kvoti 1.90 u MozzartBet kladionici.

Nots Kaunti – Njuport – 1i2+ @ 1.72 u MozzartBet

Ekipa Nots Kauntija je prošle sezone kroz baraž uspijela da se iz 5. lige uzdigne u rang više. To im izgleda nije bilo dovoljno te su se ove sezone nameračili i na plasman u treću ligu, pošto su u dosadašnjih 14 kola osvojili 27 bodova, pa su trenutno na 2. mjestu sa 2 boda manje od vodećeg Stokporta. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo pa su na poslednjih 5 mečeva upisali 2 poraza, jedan remi i dvije pobjede. Igraju veoma zanimljive i efikasne mečeve pa očekujemo da će tako biti i večeras. Njuport je u seriji loših rezultata, na poslednjih 5 mečeva su upiali čak 3 poraza, jedan remi i samo jednu pobjedu. Sa 15 osvojenih bodova su na 19. mjestu na tabeli, sa 5 bodova više od opasne zone ali i sa utakmicom više. Glavni cilj ove sezone je svakako opstanak, a jasno je da im večeras neće biti nimalo lako u meču u kom nisu favoriti. Mišljenja smo da će domaćin ovde slaviti, te vam predlažemo igru 1i2+ po kvoti 1.72 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za veče u MozzartBet kladionici iznosi 9.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.