Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je još jedan večiti derbi, ovog puta u regionalnom takmičenju, a dolazi samo četiri dana posle onog dramtičnog evroligaškog. Evo predloga za učinak košarkaša. Kvote i granice važile su u vreme sastavljanja predloga.

Danilo Anđušić (Partizan) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Iskusni bek Partizana nikako da u potpunosti opravda epitet sjajnog šutera. Ponekad odigra tako da podseti na dane kada je rešetao mrežice u Francuskoj, ali nikako da u svom klubu pokaže puni potencijal. Mođda je ovo pravi meč za njega. Kevin Panter je povređen i sigurno je da će Anđušić imati više minuta na parketu. U evroligapkom duelu sa Zvezdom igrao je samo 11 minuta i ubacio 5 poena. Najviše vremena je u igri proveo u Pireju prtiv Olimpijakosa kada je postigao 11 koševa za 34 minuta. Ubedljivo najbolji meč u aktuelnoj sezoni bio je onaj protiv Mornara u prvom kolu ABA lige u kom se zaustavio na 23 poena za samo 18 minuta igre. Granica za ovaj meč na Danila Anđušića je 7,5 poena, a ubeđeni smo da bi mogao preko toga. Za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Zek Ledej (Partizan) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Ako za nekog možemo da tvrdimo da neće razočarati u derbiju, to je Zek Ledej. Partizanov krilni centar uvek je maksimalno motivisan protiv Crvene zvezde, a to nije ni čudo, ovo mu je treća sezona u Partizanu i jasno je da doživljava klub kao svoj. U četvrtak nije bio nešto posebno efikasan, postigao je 13 poena, ali je pogađao u trenucima kada to nije polazilo za rukom saigračima i tako održavao crno-bele u igri. Na kraju je bio i jedan od junaka jer je pogodio sva četiri slobodna bacanja u poslednjim sekundama. Mnogo više igra u Evroligi, prosečno više od 30 minuta i ima i mnogo bolji učinak od 12,2 poena, dok ga Obradović dosta šttedi u ABA ligi kada su rivali nedorasli i u tom takmičenju ubacuje 8,7 koševa za 18 minuta. Sada će ponovo morati da igra mnogo minuta, za njega zamena jednostavno ne postoji, pa verujemo da će prebaciti granicu od 12,5 koševa i sada. Kvota za (+) je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Luka Mitrović (C. Zvezda) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Kapiten je odigrao relativno slabo u četvrtak ali je opet imao 8 poena i 8 skokova. Jasno je da on nikada neće podbaciti i na njegov učinak trener uvek može da računa. Imao je ove sezone neke sjajne utakmice, protiv Žalgirisa i Virtusa, na primer, ali je Zvezda te utakmice gubila. Mitrović sigurno nije krivac za to, jedno možda zbog toga što ne preuzima više odgovornosti u ključni trenucima. To, pre svega, zavisi od bekova i toga koliko će on dobijati loptu u reketu. U ovom rosteru je jedina prava ”četvorka”, pored Dalibora ilića i Lazarevića, koji ne igraju puno, pa treba očekivati da ima solidnu minutažu u regionalnom derbiju. Granica za poene na Luku Mitrovića je 7,5 a iskusni krilni centar može preko te granice. Za (+) poene na Mitrovića kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Miloš Teodosić (C. Zvezda) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Navijači Zvezde su listom kao glavnog krivca za poraz u Evroligi označili Miloša Teodosića. Ne toliko zbog promašenih penala u finišu meča, već i zbog nerezonskog šuta za tri poena u prelomnom trenutku. Ali, to je MIloš Teodosić. Kroz karijeru je uvek bio takav i teško je očekivati da se sada promeni. Jedno je sigurno, njegova želja za pobedom je ogromna, posebno u ovakvim utakmicama i tu treba tražiti razloge za njegove, ponekad, neshvatljive odluke. Daleko od toga je igrao slabo, njegove lopte ponovo su imale oči i to su saigrači znali da naplate lakim poenima. Sada će biti još više motivisan da pokaže šta može i samo je pitanje koliko će biti na parketu, s obzirom da su tu i Nejpir i sjajni Dos santos, a velika je verovatnoća da će se vratiti i Nemanja Nedović. Granica za poene na Miloša Teodosića je 8,5 a svakako da on mođe preko te cifre. Za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.