Tiket za veče (četvrtak, 09.11.2023)

tiket dana

U četvrtak je zaista fenomenalna ponuda za klađenje, pošto su na programu mečevi četvrtog kola Liga Evrope i Lige konferencija.
Podsećamo vas da su kvote podložne promenama, kao i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Atalanta – Šturm – 4+ @ 2.35 u Mozzartbet

Atalanta ima najviše moguće ciljeve u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, a u ovom trenutku se italijanski predstavnik nalazi na prvom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova.
Do sada je popularna Boginja odigrala tri meča u grupi i ostvarila dva trijumfa, i to protiv Rakova na domaćem terenu i Sportinga u gostima, dok je u prošlom kolu klub iz Bergama remizirao na gostovanju kod Šturma, kada je bilo 2:2.
U goste mu ovog puta dolazi upravo Šturm, koji se nakon tri odigrana meča u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju nalazi na deobi drugog mesta na tabeli, uz isti broj bodova kao i portugalski Sporting.
Nakon poraza u prvom kolu od Sportinga pred domaćom publikom, austrijski predstavnik je prvo savladao Rakov u gostima, a onda u prošlom kolu remizirao protiv Atalante kada je bilo 2:2.
Mišljenja smo da nas očekuje jedan izuzetno efikasan duel u kom se ni jedna ni druga ekipa neće previše štedeti, pa vam savetujemo da probate sa igrom 4+ uz kvotu 2.35 u Mozzartu.

Sporting – Rakov – I2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Za vas smo ovog puta analizirali i drugi meč u grupi D, koja je kako sada stvari stoje jedna od najzanimljivijih.
Sporting će u Lisabonu ugostiti Rakov, u meču koji portugalski predstavnik prosto ne sme da izgubi, iako popularne Lavove već u nedelju očekuje gradski derbi protiv Benfike.
Do sada je portugalski predstavnik odigrao tri meča u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope i ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz, ali i jedan remi i to u prošlom kolu mimo svih očekivanja na gostovanju kod upravo Rakova kada je bilo 1:1.
Aktuelni šampion Poljske sasvim sigurno nema šta da izgubi na ovom gostovanju u prestonici Portugala, a mora se priznati da se do sada ova ekipa nije proslavila u Ligi Evrope, o čemu najbolje svedoči i trenutno poslednje mesto u grupi sa samo jednim osvojenim bodom.
Pre remija sa Sportingom, Rakov je doživeo dva vezana poraza i to od Atalante u gostima, i Šturma na svom terenu.
Takođe, savetujemo da se fokusirate na golove kojih će i te kako biti na ovom susretu i da probate sa igrom I2+ uz sjajnu kvotu 2.15 u Mozzartu.

Vest Hem – Olimpijakos – 1&2-6 @ 2.10 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali ovog puta u večernjem tiketu za četvrtak nam stiže iz Londona, gde će snage odmeriti Vest Hem i Olimpijakos.
Engleski predstavnik je prošle sezone blistao u Ligi konferencije, gde su na kraju Čekićari i stigli do trofeja, a sigurno je da velike ambicije ovaj tim ima i u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope.
Trenutno se Vest Hem nalazi na deobi prvog mesta na tabeli sa nemačkim Frajburgom, uz konstataciju da su oba tima do sada osvojila šest bodova.
U prvom kolu je engleski predstavnik savladao TSC, u drugom je bio boji na gostovanju kod upravo Frajburga, da bi u trećem kolu Vest Hem poklekao na gostovanju kod Olimpijakosa koji je slavio rezultatom 2:1.
Grčki predstavnik se do sada nije posebno istakao, pošto je u prvom kolu jedan od najtrofejnijih grčkih timova poražen od Frajburga na svom stadionu, da bi u drugom samo remizirao u gostima kod TSC-a.
Tek u trećem kolu je tim iz Pireja ostvario prvi trijumf, ali, Olimpijakosu ne dajemo velike šanse na gostovanju kod Vest Hema, najviše iz razloga što ova ekipa igra užasno na strani u evropskim mečevima, pa toplo preporučujemo kombinaciju igara 1&2-6 uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.