TIKET ZA VEČE (subota, 18.11.2023)

tiket dana

Ove subote nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali jedan duel iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti odigrano u Nemačkoj, potom jedan duel iz španske Segunde, ali i jedan meč iz brazilske Serije A, koja polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Holandija – Irska – 4+ @ 2.50 u Mozzartbet

Holandija još uvek nije definitivno obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo, međutim Lale su na pravom putu da to učine pošto se u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i trećeplasirana Grčka, koja ruku na srce ima i meč viška.
Do sada su Holanđani odigrali šest mečeva u ovim kvalifikacijama i ostvarili četiri trijumfa, uz dva poraza i to oba puta od Francuske koja je odavno obezbedila plasman na EURO.
U prošlom kolu su Lale ostvarile veoma važan trijumf na gostovanju kod Grčke, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Irska nažalost ponovo nije uspela da dođe do plasmana na veliko takmičenje, ali treba biti realan pa priznati da ova selekcija nije imala nimalo sreće pri žrebu, pošto su Francuska i Holandija bili zaista ozbiljni rivali, i nikako nije bilo za očekivati da ova reprezentacija na kraju kvalifikacija završi ispred njih.
U prošlom kolu je Irska upisala tek drugi trijumf u ovim kvalifikacijama i to protiv slabašnog Gibraltara, a taj duel je završen rezultatom 0:4.
Sve osim pobede Holandije bi bila prava senzacija, a sva je prilika da će nam ovaj duel doneti baš dosta pogodaka pa savetujemo igru 4+ uz sjajnu kvotu 2.50 u Mozzartu.

Espanjol – Elče – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Španska Segunda odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta pripremili duel između dva dojučerašnja prvoligaša – Espanjola i Elčea.
Espanjol se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u doigravanje, a na poslednjih pet mečeva su Katalonci ostvarili samo jedan trijumf uz po dva remija i poraza.
U prošlom kolu je Espanjol remizirao na gostovanju kod Ueske, a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz napomenu da su gosti na tom susretu uputili samo jedan udarac u okvir protivnika.
Elče je trenutno stacionirano na devetom mestu na tabeli uz samo dva boda manje od šestoplasiranog Espanjola, kod koga ova simpatična ekipa i gostuje u ovom kolu.
Za razliku od njegovog protivnika, forma Elčea ide uzlaznom putanjom pa tako ovaj tim na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz, a u tom periodu je dojučerašnji prvoligaš ostvario tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je Elče slavio na svom terenu protiv Saragose, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Iako gosti u poslednje vreme pružaju dosta bolje partije, sva je prilika da je vreme za jedan dobar meč Espanjola na domaćem terenu pa vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Fortaleza – Kruzeiro – X2 @ 1.86 u Mozzartbet

Poslednji meč u večernjem tiketu za subotu nam stiže iz brazilske Serije A, gde će snage odmeriti Fortaleza i Kruzeiro.
Pre svega, treba reći da smo od oba tima očekivali dosta više u ovoj sezoni, pošto se Fortaleza trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, dok je Kruzeiro na sedamnaestoj poziciji koja nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Fortaleza je na poslednjih pet mečeva bez trijumfa, pošto je u tom periodu ova ekipa doživela čak četiri poraza uz samo jedan remi. U prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod ove sezone odlične Kujabe, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Što se tiče Kruzeira, brazilskog velikana bi vrlo lako naredne sezone mogli da gledamo u Seriji B, pošto smo pomenuli da je ovaj tim trenutno na sedamnaestoj poziciji. U najgore moguće vreme je Kruzeiro zapao u krizu pošto je ova ekipa na tri poslednja meča doživela isto toliko poraza, a poslednji u nizu desio se u prošlom kolu na gostovanju kod Koritibe kada je bilo 1:0, uz konstataciju da je domaćin postigao pogodak u prvom minutu sudijske nadoknade.
Deluje da su gostima i te kako potrebniji bodovi i mišljenja smo zaista da Kruzeiro neće doživeti poraz kod u poslednje vreme očajne Fortaleze, pa preporučujemo duplu šansu X2 uz kvotu 1.86 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 9.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.