Tiket dana (sreda, 22.11.2023)

Tiket dana

Jako slaba ponuda nas očekuje danas, ali je to i logično nakon završetka kvalifikacija za EURO a pred nastavak klupskih šampionata ovog vikenda. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Napredak – Čukarički – 2 @ 2.00 u SuperBet

Utakmica između Napretka i Brđana trebalo je da se odigra još letos ali je odložena zbog obaveza Čukaričkog u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Nisu uspeli fudbaleri tima sa Banovog Brda da igraju u drugom po jačini evropskom takmičenje, ali im je bio zagarantovan nastup u Ligi konferencija. Zbog toga nije bilo ranijeg termina za ovaj meč pod Bagdalom ve tek sada kada je bio reprezentativni ”prozor”. Čukarički je u krizi, to je svakom jasno ko pogleda njihve prethodne rezultate. Nisu Brđani pobedili u poslednjih pet prvenstvenih rundi, poslednji trijumf su ostvarili još krajem septembra, a u međuvremenu su upisali i četiri neuspeha u Evropi. Jedinu pobedu i to nakon penala, ostvarili su u Kupu Srbije protiv Radničkog iz Beograda. I Napredak je u lošem periodu, došlo je i do smene trenera pa je sada na klupi Vladimir Gaćinović. Kruševljani igraju bolje na strani, pobedili su na dva prethodna gostovanja, kod Javora i Radnika, ali su na svom stadionu izgubili poslednja tri meča na kojim asu primili devet golova ukupno. Po nama, gosti su kvalitetniji tim, pokazali su to i na stadionu Partizana i očekujemo da prekinu niz bez poraza. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 2.00.

Kruzeiro – Vasko – x2,0-2 @ 2.40 u SuperBet

Bliži se kraju brazilska elitna liga, a obe ove ekipe jo strahuju za svoj status. Vasko i Kruzeiro imaju isti broj bodova, po 40, što je samo za dva više od prvog tima u zoni ispadanja. Jedina njihova prednost je ova zaostala utakmica polse koje bi tim koji slavi mogao mnogo lakše da diše. Gosti su u odličnoj formi, najboljoj od početka sezone i imaju tri vezane pobede. Tim iz Rija je pobedio jednom u gostima i dva puta na svom terenu i pokušaće da taj niz nastavi i u Belo Horizonteu protiv Kruzeira. Domaćin je uzeo važne bodove na gostovanju kod Fortaleze pre četiri dana, a do pobede je stigao golom Bruna Rodrigeza u samom finišu meča. Možda je remi nekako najrealniji ishod, ali nam se čini da su gosti puni samopouzdanja i da bi možda mogli i do pobede. Zato predlažemo duplu šansu na Vasko uz standardno mali broj golova. za x2,0-2 kvota je 2.40 u kladionici SuperBet.

Barnet – Oldam – 1 @ 1.95 u SuperBet

U poslednjoj utakmici 21. kola engleske Nacionalne lige drugoplasirani Barnet dočekuje Oldam. Posle odličnog početka sezone domaćin je nešto lošije odigrao poslednje dve utakmice i izgubio, prvo u Česterfildu a onda i na svom terenu od Gejtsheda. Sada već zaostaju dosta za vodećim Česterfildom a iz ove lige u Ligu 2 direktno ide samo prvoplasirani tim. Ekipa Oldaman je ispala iz Lige 2 i suočavala se sa velikim finansijskim problemima. Ovaj nekada slavni klub jedno vreme je vodio i Pol Skols, ali se brzo rastao sa timom oza koji je navijao čitav život. Oldam je niz od tri meča bez pobede i sa samo jednim osvojenim bodom prekinuo u subotu iznenađujućim trijumfom protiv Vokinga na strani. Taj meč su dobili minimalnim rezultatom i to je bio prvi prvenstveni meč na kome nisu primili gol još od sredine septembra. Verujemo da će Barnet prekinuti sa porazima i slaviti u duelu sa Oldamom. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 1.95.

Ukupna kvota na tiketu sredu u kladionici SuperBet iznosi 9.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.