Tiket dana: Poeni igrača

Danas su na programu dva veoma zanimljiva meča u ABA ligi, prvo će od 17 časova Crvena zvezda gostovati u Novom Mestu kod ekipe Krke, dok će od 20 časova Partizan ugostiti Borac iz Čačka. Za vas smo izdvojili najzanimljivije igrače, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Jago dos Santos (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 7.5) @ 1.85 u SuperBet

Zvezda danas gostuje ekipi Krke u Novom Mestu a mišljenja smo da će omaleni Brazilac večeras prebaciti ovu granicu. U prosijeku bilježi oko 17 minuta na terenu, za to vrijeme uzima oko 3 šuta za 3 poena i 2 šuta za 2 poena. Često probija u reket i uz par faulova i izvođenja slobodnih bacanja, može lako prebaciti ovu granicu. U prethodnom meču protiv Armanija je ostao na 5 poena, a svakao je da će večeras imati veću minutažu nego u tom meču. U poslednjih 5 mečeva je 3 puta došao ubjedljivo preko ove granice, pa bi trebalo danas da se vrati na pravi kolosijek protiv defanzivno slabe Krke. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Džoel Bolomboj (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 5.5) @ 1.85 u SuperBet

Ekipa Krke danas u Novom Mestu dočekuje ekipu Crvene zvezde i za očekivati je da centar gostujuće ekipe prebaci ovu granicu. Čini nam se da je ova granica preniska, iako je za očekivati da neće igrati preko 15 minuta u današnjem meču, to se čini kao sasvim dovoljno. Krka igra veoma slabu odbranu, poređenja radi Partizan im je dao 96 poena, pa je za očekivati da i Zvezda bude na nekih 90 poena. Danas jednostavno nema ko da čuva Bolomboja, koji bi trebao da uz par lakih prodora ima i par ofanzivnih skokova koji će donijeti neophodne poene. Naš prijedlog je poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Mateuš Ponjitka (Partizan) – Poeni + (granica 6.5) @ 1.85 u SuperBet

Ponjitka se oporavio od povrede i sad polako ulazi u željenu formu. U poslednje vrijeme ima veliku minutažu, a to će se nastaviti pošto mu u prilog ide i povreda Uroša Trifunovića koji će neko vrijeme biti van parketa. Za očekivati je da Obradović danas koliko toliko odmori Ledeja, tako da bi Ponjitka trebao dobiti oko 25 minuta na terenu. Radi se o sasvim solidnom igraču, a danas bi trebao da uzme dovoljan broj šuteva kako bi prešao zadatu granicu. Za očekivati je da na utakmici između Partizana i Borca vidimo veliki broj poena, pa vam prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Pi-Džej Doužer (Partizan) – Poeni + (granica 9.5) @ 1.85 u SuperBet

Dugo je Partizan čekao da proradi Doužer i čini se da je konačno podigao formu na nivo koji se od njega očekuje. Dodatno mu ide u prilog i povreda Alekse Avramovića, pa samim tim je u poslednjem meču dobio dodatne minute koje je iskoristio na najbolji mogući način. U poslednjem meču protiv Efesa je ubacio 21 poen za nešto više od 30 minuta provedenih na parketu, a dvocifren je bio i protiv Cedevita Olimpije i Bajerna. Za očekivati je da će i danas imati veću minutažu i da će uzimati dosta šuteva. Samopouzdanja mu ne manjka pa bi trebalo da na krilima dobrih prethodnih partija iskoristi momentum i upiše jedan jedan dvocifren učinak. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u SuperBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.