Tiket za veče (sreda, 29.11.2023)

tiket dana

Utakmice Lige šampiona, engleskog Čempionšipa, kao i južnoameričkih liga igraju se večeras u kasnijim satima. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Benfika – Inter – 0-2 @ 1.90 u SuperBet

Orlovi iz Lisabona su veliko razočaranje ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona. Posle četiri kola Benfika još nema nijedan bod na svom kontu i jedino može da pokuša da stigne do treće pozicije i da takmičenje nastavi u Ligi Evrope. Čak i to u ovom momentu izgleda vrlo primamljivo, ali moraju da budu uspešniji od ekipe Salcburga koja ima tri boda, osvojena baš na gostovanju u Lisabonu. Šta god uradili protiv Intera Orlovi će morati da pobede u Mocartovom gradu, ukoliko Salcburg izgubi u San Sebastijanu. Inter se sa Sosiejdadom bori za prvo mesto u grupi, u povoljnijem su položaju zbog remija u Baskiji, ali imaju slabiju gol raziku, pa ako bude nerešeni na Meaci, onda bi Sosijedad bio prvi. Da ne komplikujemo, gosti su favoriti na La Lužu ali očekujemo tvrd meč sa malo golova. Za 0-2 gola dobija se kvota 1.90 u kladionici SuperBet.

Arsenal – Lans – GG @ 2.00 u SuperBet

Tovbdžije su blizu plasmana u nokaut fazu, ali još uvek nisu tamo i matematički. U slučaju pobede nad Lansom i ta dilema bila bi otklonjena. Arsenal ima 3 pobede i jedan poraz, a nejga je doživeo baš na severu Francuske. Gosti su, pored tog trijumfa, odigrali dva puta nerešeno, sa PSV-om i Seviljom, a sva je prilika da će im meč sa Andalužanima u poslednjem kolu biti ključan u nastojanju da ostanu u Evropi i na proleće, samo je pitanje da li u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Nikako ne bi škodilo i to da na Emirejtsu osvoje neki bod, mada im je ovo sigurno najteže gostovanje. Verujemo da Lans može barem do jednog gola u Londonu, a da li će to biti dovoljno za izbegavanje poraza, ostaje da vidimo. Naš predlog je igra gol-gol sa kvotom 2.00 u kladionici SuperBet.

Lids – Svonsi – 1,3+ @ 1.75 u SuperBet

Jorkširci su ušli u formu i sada kreću u poteru za vodećim timovima u Čempionšipu. Lester je već dosta odmakao, ali Lidsom cilj je da budu makar drugi, a da bi to uspeli moraju da prestignu Ipsvič, ali i da se izbore sa Vest Bromom, Prestonom, Sautemptonom, Halom i ostalim timovima koji imaju velike aspiracije. U prethodnih osam kola Lids je izgubio samo jednom, od Stouka, jednom remizirao, sa Roteramom, i čak šest puta pobedio. Nije Svonsi lak rival mada su Labudovi slavili samo jednom u poslednjih šest utakmica. Velšani su pred ovaj meč tek na 18. mestu i moraju više da brinu o begu iz opasne zone. Lids je favorit na Eland Roudu, a uz jedinicu bi mogla da padnu i tri gola. Za 1,3+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.75.

Šefild Venzdej – Lester – 2,0-3 @ 2.25 u SuperBet

Posle dva uzastopna poraza Lisica u prvenstvu pred prvenstvenu pauzu, navijači Lestera su se zabrinuli. Međutim, u prvom meču u nastavku sezone zabeležili su pobedu protiv Votforda i ostali na distanci u odnosu na pratioce. Ipsvič ima samo tri boda manje, ali zato ostali timovi iz vrha zaostaju barem dvocifren broj bodova. U Šefild Lester ide po bodove, domaćin je poslednjeplasirani tim lige i već dosta zaostaje za timovima koji su ispred njih. Samo 6 bodova su osvojile Sove i postoji velika verovatnoća da se posle samo jedne sezone vrate u Ligu 1. Teško će domaćin uspeti da izbegne poraz od Lisica, a naš predlo, uz dvojku, je i manji broj golova. Za kombinaciju 2,0-3 kvota u kladionici SuperBet iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 14.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.