Tiket dana (ponedeljak, 04.12.2023)

Tiket dana

Nešto slabija fudbalska ponuda očekuje nas danas, a razlog je to što će se između dva vikenda igrati vanredna kola ili utakmice kupova u skoro svim zemljama. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

AEK – Aris – 1,0-3 @ 2.12 u Meridianbet

Porazom od Brajtona u četvrtak na svom terenu AEK je ostao bez šansi da i na proleće igra u Ligi Evrope. Drugo mesto u grupi im je nedostižno, ali moraju da se izbore za treće i tako igraju u baražu za osminu finala Lige konferencija. Da bi zadržali treće mesto ne smeju da izgube u Amsterdamu od Ajaksa u poslednejm kolu, jer će u suprotnom biti četvrti i okončati svoj evropski put koji je krenuo još sredinom leta. Aktuelni šampion Grčke u domaćem prvenstvu stoji dosta dobro, jeste treći pred ovu rundu ai samo sa bodom manje od lidera Panatinaikosa. Izgubili su samo jedan meč do sada, i to je bilo na Kritu od OFI-a. Ekipa Arisa je na 5. mestu, prvi cilj im je obezbeđivanje plasmana u plej-of a kasnije šta urade. Solunski tim bi žečeo u Evropu ali je konkurencija prejaka. AEK mora da se podihne, pa predlažemo jedinicu sa malim brojem golova pošto prvak Grčke skoro da i ne prima golove na svom terenu kada je domaćin u prvenstvu. Za 1,0-3 kvota je 2.12 u kladionici Meridianbet.

Fenerbahče – Sivaspor – 1x,GG @ 2.19 u Meridianbet

Teško stradanje doživeo je slavni turki tim u Danskoj u Ligi konferencija. Nordsejland je slavio u Farumu sa 6:1 i preuzeo vođstvo u grupi sa 10 bodova, dok Fener i Ludogorec imaju po 9. Sve će se rešiti u poslednjem kolu a istanbulski tim ima sreću što igra sa već otpisanom Trnavom iz Slovačke i to na svom terenu, pa mu pobeda garantuje evropsko proleće, a možda i direktan plasman u osminu finala. U Super ligi Turske vode bitku sa Galatasarajem za prvo mesto, sada zaostaju tri boda ali imaju i meč manje od gradskog rivala. U prvih deset kola imali su isto toliko pobeda ali su onda poraženi na svom terenu od Trabzona i remizirali u Adani. Titula šampiona je prioritet ali i što duži boravak u Evropi. U goste im dolazi Sivaspor, tim koji je tek 13. ma tabeli a prošle sezone igrao je grupnu fazu evropskih kupova. Siva ne zna za pobedu u tri prethodna kola, a prošle sedmice odigrali su sjajan meč protiv trabzona koji je završen rezultatom 3:3. Neće biti lako Feneru posle bruke u Danskoj, pa uz jedinicu dodajemo i x. Uz to očekujemo golove na obe strane. Za 1x,GG kvota je 2.19 u kladionici Meridianbet.

Mitjiland – Viborg – 1,3+ @ 2.22 u Meridianbet

Serijom pobeda u Super ligi Danske Mitjiland se na vrhu izjednačio sa aktuelnim šampionom FC Kopenhagenom. Da to nije mala stvar govori nam podatak da su Lavovi iz Kopenhagena ove jeseni pobedili Mančester Junajted i uzeli bod Bajernu na Alijanc areni. Uslugu Mitjilandu učinio je i njihov sadašnji rival, ekipa Viborga, koja je u prošlom kolu pobedila FC Kopenhagen na svom terenu sa 2:1. Tim trijumfom ovaj tim se popeo na 8. mesto i poboljšao svoje šanse da se posle 22. kola nađe među šest prvoplasiranih timova i takmičenje nastavi u plej-ofu, a ne u plej-autu. Ovo je poslednje jesenje kolo i prvenstvo Danske se nastavlja tek pred kraj febrauara naredne godine. Zato je Mitjilandu važno da nastavi sa pobedama, a svi njihovi mečevi su izuzetno efikasni. Uz jedinicu dodajemo i golove, a za 1,3+ koeficijent u kaldionici Meridianbet iznosi 2.22.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 10.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.