Tiket dana: Poeni igrača

Danas je na programu pet utakmica 12. kola Evrolige i pred nama su neki veoma zanimljivi dueli. Za vas smo analizirali igrače iz ovih mečeva, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Darijus Tompson (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u MeridianBet

Efes u meč sa Panatinaikosom ulazi desetkovan izostancima Žižića, Brajanta, Vilisa ali od ovog kola i bez Bobue i Klajburna. Ukoliko uzmemo u obzir da ni dva najnovija pojačanja nisu u potpunosti spremna za ovaj duel, jasno da će mali broj preostalih zdravih igrača morati da iznese veliki teret i da provede veliki broj minuta na terenu. Tompson je i sa Klajburnom i Bobuom na parketu provodio skoro 30 minuta u igri i postizao u prosijeku 13 poena po meču, večeras će sigurno morati uzeti dosta veći broj šuteva i tako koliko toliko pomoći svojoj ekipi da što duže ostane konkurentna u meču. Prema tome naš prijedlog je igra poeni + (granica 15.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Mustafa Fol (Olimpijakos) – Skokovi + (granica 4.5) @ 1.85 u MeridianBet

Real Madrid danas gostuje u Pireju i biće zanimljivo vidjeti kako će se Milutinov i Mustafa izboriti sa nevjerovatnim Tavaresom koji ove sezone igra košarku života. Jasno da će kao prvi centar početi Milutinov i da će imati ogroman posao u borbi upravo sa Tavaresom ali i Poarijeom. Prema tome je za očekivati je da ga u nekom momentu odmijeni Fol koji svojom visinom može da parira ovom dvojcu. Vrlo lako se može desiti da Real (koji pruža slabije partije u poslednje vrijeme) nema šutersko veče, te je granica od 4.5 skoka za Fola koji bi večeras trebao provesti nešto više minuta na terenu, zaista mala. Prema tome naš prijedlog igra skokovi + (granica 4.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Zek Ledej (Partizan) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u MeridianBet

Partizan večeras dočekuje Monako u jednoj veoma bitnoj utakmici i za očekivati je jedan neizvjestan meč. Partizan ima skor od 5 pobjeda i 6 poraza, dok Monako ima 7 pobjeda i 4 poraza i u dosta dobroj formi dolaze u Beograd. U prethodnom meču protiv Panatinaikosa uspijeli su da slave tek nakon produžetaka i u tom meču se najviše istakao Zek Ledej koji je postigao 23 poene. Nakon te sjajne partije i sve boljih igara u poslednje vrijeme, Ledej je dobio poštedu za vikend i nije igrao u ABA ligi protiv ekipe FMP-a, što znači da će potpuno svjež i odmoran dočekati ovaj duel. Prema tome naš prijedlog igra poeni + (granica 11.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Majk Džejms (Monako) – Poeni – (granica 18.5) @ 1.85 u MeridianBet

Majk je sigurno najbolji pojedinac u ekipi Monaka ali treba istaći da je ovu granicu prelazio tek 5 puta na 11 utakmica ove sezone u Evroligi. Aleksa Avramović se vratio iz povrede i za očekivati je da danas bude non stop uz Džejmsa, a za očekivati je da mnogo veća opasnost po Partizan bude iz reketa gdje ionako ne blistaju ove sezone, a na sve to se nadovezuje i odsustvo Kaminskog u ovom meču, pa će Kaboklo biti jedina petica večeras. Ukoliko se odigra dobra odbrana na Džejmsu u uvodnim minutima meča, vrlo lako može da uđe u kontra ritam i da krene dijeliti asistencije. Prošle sezone su ga uspiješno sačuvali i oba puta je ostao ispod granice, na prvom meču protiv Partizana je dao 9 a u drugom 10 poena. Prema tome naš prijedlog su poeni – (granica 19.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u MeridianBet kladionici je 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.