Tiket dana: Poeni igrača

Nakon sinoć završenog 12. kola, danas već počinje 13. kolo Evrolige. Na programu su samo 3 meča ali smo se potrudili da za vas izdvojimo i analiziramo igrače sa ovih utakmica. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Tajrik Džouns (Anadolu Efes) – Skokovi + (granica 6.5) @ 1.85 u MeridianBet

Iako su oslabljeni neigranjem velikog broja bitnih igrača, ekipa Anadolu Efesa je u prethodnom kolu uspijela da savlada favorizovanu ekipu Anadolu Efesa. Najveći teret u tom meču su iznijeli Šejn Larkin i upravo Džouns, koji je pored dvadeset i jednog poena imao i nevjerovatnih 13 skokova. Uprkos svim povredama i izostancima, ekipa Efesa u poslednje vrijeme igra zaista dobro. Na prethodnih 11 mečeva ostvarili su čak 9 pobjeda. Ono što što smo mogli vidjeti u prethodnom meču je i sjajna odbrana Džounsa u zadnjem napadu, koja je na kraju i presudila. Mišljenja smo da će i večeras uz Larkina biti udarna igla tima i da će kao i na prethodnom meču imati veliki broj skokova na svom kontu, prema tome predlažemo igru skokovi + (granica 6.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Džanan Musa (Real Madrid) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MeridianBet

U poslednjih 13 utakmica Džanan Musa bilježi dvocifreni učinak od deset i više poena. Evidentno je da je u sjajnoj formi, što potvrđuje i partija koju je pružio u prethodnom kolu u Pireju protiv ekipe Olimpijakosa. Postigao je 23 poena i tako predvodio svoju ekipu do sigurne pobjede. Današnji protivnik Panatinaikos igra veoma sličnu košarku kao i Olimpijakos, pa smo mišljenja da će Musa i danas imati dosta prostora i uzimati dosta šuteva i ulaziti u reket. U prosijeku na terenu provodi 23 minuta i postiže 13.5 poena, uz dvije asistencije po meču. Naš prijedlog je igra poeni + (granica 12.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Fukundo Kampaco (Real Madrid) – Asistencije + (granica 6.5) @ 1.85 u MeridianBet

Ekipa Real Madrida večeras ukršta koplja sa Panatinaikosom i jasno je da je dubina tima iz Madrida njihovo najveće oružije. Fakundo Kampaco i Tavares su u stanju da prave ogromnu razliku na parketu. Kampaco je ujedno i MVP mjeseca novembra, a u prethodnom meču koji su igrali protiv Olimpijakosa, Fukundo je imao nevjerovatnih 9 asistencija uz isto toliko postignutih poena. Panatinaikos generalno igra lošu odbranu i za očekivati je da sličnu partiju ponovi i večeras, a jasno je da jedan od najboljih asistenata u ligi. Prema tome naš prijedlog je igra asistencije + (granica 6.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Bruno Kaboklo (Partizan) – Skokovi + (granica 6.5) @ 1.85 u MeridianBet

Čini se da je upravo Kaboklo bio karika koja je nedostajala ekipi Partizana, kako u odbrani tako i u napadu. Sjajni Brazilac se vrlo brzo uklopio u ekipu Željka Obradovića i prijeti da postane novi ljubimac navijača. Povredom Kaminskog dobio je ekstra minute na parketu i u prethodnom meču ih je itekako iskoristio. U pobjedi nad Monakom postigao je 13 poena i imao 6 skokova, ali je isključen ranije zbog 5 napravljenih faulova. Partizan će večeras pun samopouzdanja dočekati Armani pred krcatim tribinama i za očekivati je da Kaboklo odigra još jednu dobru partiju. Naš prijedlog je igra skokovi + (granica 6.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MeridianBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.