Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je danas čak 6 mečeva u Evrokupu koji će se igrati u okviru 13. kola ovog takmičenja. Dosta zanimljivih utakmica je na programu, a mi smo za vas analizirali igrače sa ovih okršaja. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa, te da su podložne promjenama.

Džona Metjuz (Bešiktaš) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 U MozzartBet

Ekipa Bešiktaša će danas od 18 časova ugostiti tim Vulvsa iz Viljnusa. Tim iz Istanbula je na skoru od 7 pobjeda i 5 poraza pa su trenutno na 5. mjestu na tabeli. Metjuz je jedan od najboljih ako ne i najbolji igrač Bešiktaša, na terenu prosječno provodi oko 30 minuta i uzima veliki broj šuteva. U prethodnom kolu nacionalnog šampionata u derbiju protiv Galatasaraja je pistgoa 12 poena ali uz nešto slabiju minutažu. Međutim u poslednjem kolu u Evrokupu je u pobjedi nad Cedevita Olimpijom postigao 18 poena uz 32 minuta provedena na terenu. Njihov današnji protivnik je u očajnoj formi i trebalo bi sa njima lako da izađu na kraj. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 15.5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Trešon Turam (Vulvs) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 U MozzartBet

Vulvsi su u očajnoj formi i trenutno su u nizu od 6 uzastopnih poraza u svim takmičenjima. Danas gostuju na vrućem terenu u Istanbulu, a naš pik je Trešon Turam. U poslednje vrijeme je često na ovoj granici i uvijek mu malo fali da bljesne. Do skoro je prosiječno bilježio 16 poena, a u mečevima u kojima je ostajao ispod granice je obično manje igrao zbog faulova. U prvom meču koji su igrali u Viljnusu, postigao je čak 31 poen uz isto toliko provedenih minuta na terenu, pa je za očekivati da i danas pruži dobru partiju protiv njih. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 14.5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Jogi Ferel (Budućnost) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 U MozzartBet

Budućnost igra dosta turbulentnu sezonu i u prošlom meču su nakon poraza od Studentskog Centra doživjeli popriličnu neprijatnost, pošto su navijači pokušali da upadnu na teren i obračunaju se sa njima uslijed loših rezultata. Danas dočekuju Kluž koji ima 3 pobjede više u Evrokupu od njih. Jogi Ferel je stigao kao poslednje pojačanje i odmah je počeo da pruža dobre partije i da ima popriličnu minutažu. U prethodnom kolu Evrokupa protiv Šljonska, postigao je 17 poena uz 30 minuta provedenih na terenu. U porazu u ABA ligi je odigrao 24 minuta i postigao 12 poena, a mišljenja smo da će danas morati dodatno zapeti. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 14.5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Di-Džej Sili (Kluž) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 U MozzartBet

Sili je igrač sa iskustvom igranja u Evroligi i to dosta doprinosi čitavom timu Kluža. Ima dosta kreditda kod trenera i isprofilisao se u pravog vođu ovog tima. U poslednjem kolu Evrokupa su poraženi od Burga na domaćem terenu, a Sili je za 27 minuta provedenih na terenu postigao 20 poena. Za vikend je odmarao u nacionalnom prvenstvu i odigrao svega 17 minuta, pa ga danas treba očekivati potpuno odmornog i pripremljenog. Vjerujemo da će biti posebno motivisan protiv bivšeg kluba za koji je nastupao u sezoni 2021-2022, a u prethodnom meču koji su igrali prije 2 mjeseca, postigao je 8 poena za svega 19 minuta provedenih na terenu. Naš prijedlog je igra poeni + (granica 14.5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu je 11.71 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.