Tiket dana: Poeni igrača

Danas je na programu 20. kolo Evrolige, a na programu je čak 7 utakmica. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa, pa su prema tome podložne promjenama.

Kevin Panter (Partizan) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u MeridianBet

Kapiten Partizana je u vječitom derbiju prethodne sedmice bio najbolji pojedinac i ujedno najefikasniji igrač svog tima, sa 17 postginutih poena za 33 minuta na terenu. U meču protiv Krke za vikend, odigrao je svega 14 minuta i postigao 5 poena u ubjedljivoj pobjedi svog tima. Večeras ih očekuje težak zadatak u Istanbulu, a sigurno je da će najbolji igrač tima morati pružiti dobru partiju ukoliko žele trijumfovati. U poslednje vrijeme polako podiže formu, a na prošlogodišnjem gostovanju u Istanbulu postigao je 12 poena za 23 provedena minuta na terenu. Mišljenja smo da će večeras povući svoj tim i prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Džonatan Motli (Fenerbahče) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MeridianBet

Motli zaista igra sjajno tokom čitave sezone, a čini se da mu i novi trener Jasikevičijus itekako vjeruje. U prethodnom meču Evrolige protiv Makabija je postigao 17 poena za tek 14 minuta provedenih na terenu, dok je za vikend u nacionalnom šampionatu postigao 14 poena za nešto više od 20 minuta na terenu. U poslednjem susretu prije 2 mjeseca u Beogradu, postigao je 11 poena za 13 minuta na parketu u porazu svog tima od Partizana. Crno-bijeli čitave sezone loše brane centarske pozicije i mišljenja smo da će to večeras znati da iskoristi. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Žofri Lovernj (ASVEL) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MeridianBet

Nekadašnji kapiten Partizana će večeras predvoditi svoj tim u meču protiv Crvene zvezde, protiv koje je igrao mnogo puta u svojoj karijeri. Zvezda je u prethodnom kolu slavila protiv Partizana te u ovaj meč ulaze kao favoriti. U poslednjem meču Evrolige je na terenu proveo 27 minuta i postigao 6 poena, a u prethodnom meču na domaćem terenu u porazu od Reala je postigao 16 poena za 26 minuta na terenu. U prvom kolu Evrolige kada su gostovali u Beogradu i ubjedljivo poraženi, bio je najefikasniji u svom timu sa čak 18 postignutih poena. Mišljenja smo da će i večeras biti dodatno motivisan i da će preći ovu granicu, pa prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Nemanja Nedović (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MeridianBet

Zvezda večeras gostuje u Francuskoj i biće veoma bitno ostvariti pobjedu u ovom meču. Jasno je da su crveno-bijeli podigli formu i da se od njih očekuje da nastave sa dobrim rezultatima, a mi smo se ovog puta opredijelili za Nemanju Nedovića. U porazu od Cedevita Olimpije za vikend, postigao je 24 poena, dok je u derbiju bio najefikasniji u redovima Zvezde sa 16 poena. U prethodnom meču sa Asvelom postigao je 12 poena, dok je prošlosezonsko gostovanje ovoj ekipi preskočio radi povrede. U poslednje vrijeme igra na zavidnom nivou, a potencijalno odsustvo i smanjena minutaža Teodosića uslijed povrede, idu mu dodatno na ruku. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MeridiaBet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.