Tiket dana: Poeni igrača

Danas su na programu poslednje dvije utakmice 20. kola Evrolige ali i čak osam utakmica 14. kola Evrokupa. Za vas smo analizirali igrače iz tih utakmica, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Ej-Dži Sloter (Gran Kanarija) – Poeni + (granica 9.5) @ 1.85 u PrimoBet

Gran Kanarija večeras gostuje u Litvaniji kod ekipe Lijetkabelisa, a mi smo izdvojili Slotera kao nekog ko bi mogao da iskoči u prvi plan. Iskusni Poljak je u prethodnom periodu dosta podigao formu i pruža izvanredne partije. U poslednja dva meča u ACB ligi bio je najefikasniji igrač svoje ekipe. Protiv Valensije je za vikend postigao nevjerovatnih 28 poena, dok je prije toga Breoganu ubacio 15 poena. Gran Kanarija u nanizala čak 3 poraza u Evrokupu i tako prepustila lidersku poziciju Burgu, koji ih je takođe savladao u poslednjem kolu. I u toj utakmici Sloter je bio najistaknutiji igrač sa 23 poena, te smo mišljenja da će i danas u bitnom meču preuzeti odgovornost. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Tornike Šengelija (Virtus) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u PrimoBet

Virtus večeras gostuje u Beogradu kod ekipe Makabija i jasno je da nas čeka meč dvije veoma ujednačene ekipe. Tim iz Bolonje je uz Real najviše pokazao ove sezone u Evroligi, te su trenutno na drugom mjestu na tabeli. Jedan od najzaslužnijih za te rezultate je upravo iskusni Šengelija koji je na prosijeku od 15 poena tokom čitave sezone. U prethodnom kolu su slavili ubjedljivo protiv Albe, pa je Tornike imao prostora za odmor, iako je i u jednom takvom meču postigao 12 poena. Za vikend je u domaćem prvenstvu odigrao svega 16 minuta i mišljenja smo da će večeras imati značajnu ulogu u borbi sa sjajnim igračima Makabija. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Ajzea Kenan (Olimpijakos) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u PrimoBet

Olimpijakos će večeras gostovati u toploj Barseloni i neće im biti nimalo lako da nastave svoj niz i upišu petu uzastopnu pobjedu u Evroligi. Ajzea Kenan je sjajan šuter i odlaskom Vezenkova je dobio dosta više prostora, koji je na početku sezone znao itekako da iskoristi. Vrlo često je bio glavni igrač svoje ekipe i postizao dvocifreni broj poena skoro u svakom meču. U poslednje vrijeme je uslijed povratka nekih rovitih igrača u tim, počeo i manje da šutira ali i vrlo rijetko ga šut nije služio. Međutim u poslednjem kolu protiv Monaka, bio je najefikasniji i postigao 16 poena u pobjedi svoje ekipe. Za vikend je odmarao protiv ekipe AEK-a i mišljenja smo da će danas u jednoj utakmici sa velikim brojem poena, preći zadatu granicu. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Jan Veseli (Barselona) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u PrimoBet

Barsa je nakon male krize ipak uspijela da se konsoliduje i upiše tri uzastopna trijumfa. U tim pobjedama najviše se istakao upravo iskusni Čeh, koji je svojim sjajnim partijama predvodio svoj tim. U pobjedi protiv Reala prije tačno 7 dana, upisao je nevjerovatnih 27 poena za tačno 27 minuta provedenih na terenu. Nakon toga je u poslednjem kolu nastavio u istom ritmu i ekipi Baskonije zatrpao koš sa 23 poena za 20. minuta provedenih na terenu i tako potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi. Večeras će sigurno biti motivisan protiv Olimpijakosa i mislimo da je ova granica lako dostižna za jednog takvog igrača. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u PrimoBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.