Tiket dana: Poeni igrača

Večeras je na programu 5 preostalih utakmica 23. kola Evrolige, a na teren će večeras i košarkaši Partizana. Mi smo za vas analizirali igrače sa ovih utakmica, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Pi-Džej Doužer (Partizan) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u PrimoBet

Partizan večeras dočekuje ekipu Žalgirisa i za očekivati je da crno-bijeli od samog starta krenu agresivno u ovaj meč. Dosta igrača je van šuterske forme ali baš u momentima kada su drugi posustajali, Pi-Džej Doužer je pokazao sav svoj raskoš i potencijal i tako se u poslednjih par sedmica uz Džejms Nanelija isprofilisao kao pravi vođa tima. U pobjedi protiv Makabija je postigao čak 23 poena za nepuna 23 minuta provedena na terenu, dok je u porazu od Panatinaikosa postigao 16 poena i tako još jednom bio najefikasniji u svom timu. Jasno je da mu Željko vjeruje i da mu iz meča u meč minutaža raste. Za očekivati je da i danas odigra zapaženu ulogu u vrlo važnom meču, pa vam predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 17.5) @ 1.85 u PrimoBet

Ekipa Monaka večeras gostuje kod Efesa koji je u poslednje vrijeme značajno podigao formu. Ekipa Saše Obradovića je u poslednjih 5 kola Evrolige upisala svega 2 trijumfa, pa su trenutno na 7. mjestu na tabeli. Džejms igra odlično tokom čitave sezone i uskoro bi moga oda postane i najbolji strijelac Evrolige u istoriji, pošto mu za taj podvig treba nešto više od 100 poena. U poslednjem kolu u trijumfu protiv Real Madrida, odigrao je nevjerovatan meč i upisao dabl-dabl učinak sa 15 postignutih poena i čak 12 podijeljenih asistencija. Protiv Baskonije je postigao 26 poena, dok je u porazu od Panatinaikosa u pretposlednjem kolu odigrao loš meč i ubacio 11 poena. Za očekivati je da večeras bude motivisan protiv skorera koje Efes ima u timu (Larkin, Klajburn) i pruži još jednu partiju za pamćenje. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Šavon Šilds (Milano) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u PrimoBet

Imaće Olimpija večeras veoma težak zadatak jer im u goste dolazi Barselona, koja u poslednje vrijeme igra sjajno. Neophodan je trijumf večeras timu iz Milana i vjerujemo da će se glavni igrači maksimalno potrudi i dati sve od sebe da do toga dođe. Šilds se nakon kratke pauze vratio u tim i odmah preuzeo dirigentsku palicu u svoje ruke. U prethodnoj rundi u porazu njegovog tima od Valensije, proveo je svega 13 minuta na parketu i za to vrijeme postigao 8 poena. Međutim za vikend je u pobjedi nad Pezarom bio najefikasniji igrač na meču sa 17 postignutih poena za svega 17 minuta na terenu. Večeras bi trebalo da dobije preko 20 minuta i vjerujemo da će ga domaći teren inspirisati da pruži jednu dobru partiju. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Roland Šmits (Žalgiris) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u PrimoBet

Zaigrao je Žalgiris malo bolje po dolasku Trinkijerija na klupu ali čini se da je već sada kasno za nešto više u Evroligi. Trenutno zaostaju 3 pobjede za ekipama u plej-inu i biće veoma teško nadomjestiti to. Šmits je uz Evansa jedan od najstandardnijih igrača ovog tima. Konstantan je tokom čitave sezone, a u prethodnom meču protiv Partizana postigao je 18 poena. U poslednjem kolu Evrolige u pobjedi njegovog tima protiv Fenerbahčea, upisao je 12 poena. Prethodne sezone je u Areni postigao 11 poena za 23 minuta na meču, a mišljenja smo da će i večeras imati zapaženu ulogu i da će postići barem 11 poena. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak iznosi 11.71 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.