Tiket dana: Poeni igrača

Večeras je na programu pet preostalih utakmice 25. kola Evrolige, a na teren će i košarkaši Partizana i Zvezde. Mi smo za vas analizirali igrače sa ovih mečeva. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Nikola Mirotić (Milano) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u SuperBet

Vratio se Nikola na teren posle dugo vremena i odmah je pokazao koliko je značajan u rosteru Milana. Za svega 15 minuta na terenu protiv Panatinaikosa u prethodnom kolu postigao je 11 poena, što nije bilo dovoljno za trijumf. Olimpija je nakon tog poraza ostala na 3 pobjede daleko od plej-ina, te je njihov put za ulazak u doigravanje značajno teži. Mirotić je i za vikend odigrao prvenstenu utakmicu protiv Sasarija na domaćem terenu, a u toj utakmici je takođe proveo 15 minuta terenu i pred domaćom publikom je ubacio čak 16 poena. Večeras gostuju kod Efesa i ovaj meč je za obje ekipe bukvalno biti ili ne biti, poraz bi za njegov tim značio opraštanje od visokih ambicija koje su postavljene za ovu sezonu, te smo mišljenja da će dobiti makar 20 minuta i lagano preći ovu granicu. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Nemanja Nedović (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u SuperBet

Dočekaće Zvezda večeras Barselonu u Beogradu i sigurno je da će atmosfera dodatno motivisati čitav tim, pošto bi ovaj meč mogao da bude presudan za nastavak sezone. Nedović je prethodni meč prije 2 dana okončao sa najboljim učinkom u tekućoj sezoni, ali i jednim od najboljih u drugom mandatu na Malom Kalemegdanu. U Evroligi kao član vicešampiona ABA lige nije postigao više od 28 poena (26 ove sezone), jedino je minule takmičarske godine bio efikasniji u ABA ligi (29 poena). Podigao se u pravi čas i sjajnom šuterskom predstavom donio Zvezdi bitan trijumf. Šutirao je 6/7 sa distance i 5/5 sa linije penala, pa je sa indeksom 27 bio ubjedljivo najkorisnij igrač na parketu. Na prethodnoj utakmici ove dvije ekipe ubacio je 11 poena, dok je na prošlogodišnjem gostovanju Barselone u Beogradu ubacio čak 24 poena. Mišljenja smo da će i večeras biti veoma motivisan, pa vam predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Kevin Panter (Partizan) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u SuperBet

Partizan večeras gostuje u Bolonji i sigurno je da će kao i prethodne godine veliki broj navijača crno-bijelih biti u hali. Podjednako važan meč za obje ekipe, a mi smo se odlučili za kapitena Kevina Pantera. U prošlom meču prije 2 dana protiv Monaka je pokazao sav svoj ubitačni napadački arsenal, te je taj meč okončao sa nevjerovatnih 28 poena. Podigao je Panter formu u poslednjih par utakmica i za očekivati je da u istom ritmu odigra i večeras. U prethodnom meču ove dvije ekipe postigao je 12 poena, ali trenutno forma ostalih igrača Partizana ne obećava, te će vrlo vjerovatno kapiten i večeras morati da uzme stvari u svoje ruke. Prošli meč je ovu granicu prešao još na poluvremenu, pa smo mišljenja da bi nešto slično moglo da se desi i ovog puta. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Skoti Vilbekin (Fenerbahče) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u SuperBet

Monako će večeras ugostiti ekipu Fenerbahčea, u meču koji je podjednako bitan za obje ekipe, pa je za očekivati jedan veoma uzbudljiv i borben meč. Na meču se očekuje veliki broj postignutih poena i samim tim i veća efikasnost najboljeg igrača Fenerbahčea – Skotija Vilbekina. Biće to velika borba između njega i Majk Džejmsa, što će svakako biti motiv više za Skotija koji voli da igra protiv ovakvih ekipa. Ove sezone je na prosijeko od 14 poena, a u prošlom meču između ove 2 ekipe je šutirao očajno za 3 poena (1/6) ali je ipak i tada postigao 13 poena. Mišljenja smo da će i večeras odigrati dobar meč i da će postići makar 14 poena, pa prema tome predlažemo igru poeni (+) na po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak iznosi 11.71 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.