Tiket dana: Poeni igrača

Večeras je na programu pet utakmica 26. kola Evrolige, a mi smo za vas analizirali igrače sa ovih utakmica. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Nikola Mirotić (Milano) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u SuperBet

Veliko zaročaranje je ponovo ekipa Milana ove sezone, jer su sastavili tako dobar tim a rezultati su sa druge strane katastrofalni. Real je ušao u nešto lošiju seriju, te tako vjerujemo da večeras neće imati lak posao pogotovo na strani. Tavares je pod upitnikom, dok sa druge strane ekipa Milana ima cio roster na raspolaganju osim Berona. Mišljenja smo da će glavni igrač ovog meča biti Mirotić koji je godinama unazad u dresu Barselone pružao sjajne partije protiv najvećeg rivala. Večeras bi trebao da ima dodatni motiv i da konačno pruži jednu dobru partiju, što se na početku sezone od njega i očekivalo. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Vil Klajburn (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u SuperBet

Iskusni krilni košarkaš je propustio mjesec i po dana takmičarskog dijela sezone zbog povrede, a na parket se vratio prije 3 nedelje. Postepeno hvata ritam i njegove dobre partije tek treba očekivati, naručito jer Efesu visi plej-in. Prošle sedmice je u Kaunasu ubacio 19 poena i podsjetio na dane kada je bio najbolje krilo Evrolige. U tom duelu kao i u dvoboju sa Milanom, Klajburn je imao veliki minutažu. Makabi prima veliki broj poena na gostovanjima i njihova odbrana je prilično porozna. Mišljenja smo da će Vil iskoristiti dobar ritam utakmice i da će postići makar 13 poena večeras, što za njega ne bi trebalo predstavljati problem. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Frenk Kaminski (Partizan) – Poeni + (granica 8.5) @ 1.85 u SuperBet

Partizan večeras dočekuje Bajern u možda najbitnijem meču dosadašnje sezone, te će tako svi igrači morati biti na svom maksimumu. Kaminski je prošle sedmice protiv Monaka odigrao jednu od svojih najboljih partija u Evroligi. Ubacio je 17 poena, a pogodio je od pet do sedam pokušaja iz igre. Nakon toga nije dobro odigrao protiv Virtusa, a protiv Bajerna bi trebao imati veliku ulogu. Na poslednja 2 evroligaška meča je postigao devet ili više poena, a u prvom meču ove dvije ekipe je postigao takođe 9 poena. Večeras će neko morati doprinijeti poenima sa centarske pozicije i prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Džoš Nibo – Skokovi + (granica 6.5) @ 1.85 u SuperBet

Duel između Efesa i Makabija se danas ističe kao jedan od najzanimljivijih, pošto se oba tima bore da uđu u TOP 10. Efes malo kaska za ostalima pa im je svaka utakmica na biti ili ne biti, a ovde bi svakako trebali vidjeti nešto bržu košarku jer oba tima vole da igraju u tranziciji i na njihovim mečevima je skoro uvijek veliki broj poena. Nebo je jako dobar ove sezone, plejevi ga konačno koriste najbolje što mogu i jako dosta dobrinosu svom timu. Provodi dosta vremena na parketu, što prouzrokuje skoro uvijek napunjenu kolonu sa skokovima, te se nerijetko i desi da ima 10+ skokova. Poslednje 3 utakmice protiv Efesa ukupno je imao: 9,11,8 skokova, što nam govori da mu današnji protivnik itekako odgovara. Prema tome predlažemo igru skokovi (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak SuperBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.