Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je čak šest mečeva 28. kola Evrolige, a večerašnje utakmice donijeće nam dosta uzbuđenja. Za vas smo analizirali igrače iz ovih utakmica, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja ovog tiketa.

Dejmijen Inglis (Valensija) – Poeni – (granica 7.5) @ 1.85 u MeridianBet

Francuskom centru u redovima Valensije je ovo debitantska sezona u elitnom evropskom takmičenju i za sada se snalazi poprilično dobro. Prosiječno bilježi 7.5 poena i 4.5 skokova, a odrađuje najraznovrsnije zadatke na terenu. Kontroliše skok, troši se mnogo u fazi odbrane, dok u napadu lopta nije previše u njegovim rukama. Na poslednje četiri utakmice redom je ubacivao 10, 8, 7 i 1 poen, a evidentno je da je njegova produkcija u napadu u padu. Prvenstveno jer se nedavno na parket vratio Brendon Dejvis. On je startni centar tima i glavna napadačka opcija među visokim igračima. Osim njega, veliku slobodu u napadu imaju Kris Džouns, koji je u sjajnoj formi, kao i Semi Odželej, najbolji strijelac Valensije u Evroligi ove sezone. Prema tome predlažemo igru poeni (-) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 18.5) @ 1.85 u MeridianBet

Monako danas dočekuje ekipu Zvezde i u ovaj meč ulaze kao ogromni favoriti. Tim iz Kneževine je na 4. mjestu na tabeli sa skorom od 17 pobjeda i 10 poraza, a sigurno je da će se do kraja sezone lavovski boriti za poziciju broj, pošto Barselona koja drži tu poziciju bježi samo jednu pobjedu. Naš večerašnji pik je Majk Džejms koji će večeras vrlo vjerovatno postati najbolji strijelac u istoriji Evrolige. Za takav podvig mu je potrebno 12 postignutih poena u ovom meču, pa smo mišljenja da će sa ogromnim motivom ući u ovaj meč. Zvezda večeras igra bez ikakvog motiva i sa dosta kombinovanim sastavom, što će svakako Monaku olakšati posao. Majk je tokom čitave sezone u sjajnoj formi i njegov prosijek postignutih poena je čak 18. U prethodnom kolu je protiv Barselone postigao 17 poena, a mišljenja smo da će večeras ići i preko te brojke. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Džanan Musa (Real Madrid) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MeridianBet

Ekipa Reala je nakon osvojanja nacionalnog kupa Španije upisala peti poraz u Evroligi i to na domaćem terenu protiv ekipe Panatinaikosa, sa kojom će se vrlo vjerovatno sastati u nastavku takmičenja. To je bio njihov drugi uzastopni poraz, pošto su prije pauze poraženi i od Olimpije u Milanu. Za vikend su uz dosta muke na kraju ubjedljivo slavili na gostovanju protiv Andore, a u tom meču je priliku da odmori dobio Džanan Musa. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je jedan od najboljih igrača ovog tima Reala i mišljenja smo da će večeras pružiti sjajnu partiju, pošto je imao dovoljno vremena za oporavak. U prethodnom kolu protiv Panatinaikosa je upisao 16 poena, a u goste im večeras dolazi još jedan kvalitetan protivnik sa kojim potencijalno mogu da se susretnu u narednoj fazi takmičenja. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Džoš Nibo (Makabi) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MeridianBet

Ponos Izraela danas igra protiv Žalgirisa a Makabi je u poslednje vrijeme uglavnom dobijao međusobne okršaje ove dvije ekipe. U prethodnih pet mečeva, izraelski košarkaši su pobjeđivali četiri puta. Oni su favoriti za trijumf i u večerašnjem dvoboju, ali Žalgiris je pokazao da je jako žilava i nepredvidiva ekipa. Nibo je zaista fizički dominantniji od svih centara Žalgirisa. Birutis napadački jeste veoma efikasan, ali fizički i atletski ne može da se nosi sa peticom Makabija. Nibo je u odličnoj poenterskoj formi u prethodnom periodu. Upisao je dvocifren učinak na četiri od poslednjih pet mečeva redom bilježivši 15, 11, 12, 8 i 14 poena, što je prosiječno 12 po meču. Mi vam prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MeridianBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.