Tiket dana: Poeni igrača

Danas je pred nama čak šest mečeva novog 29. kola Evrolige i kao što ste i navikli za vas smo analizirali igrače upravo sa ovih utakmica. Napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Mustafa Fal (Olimpijakos) – Poeni + (granica 7.5) @ 1.85 u MeridianBet

Olimpijakos danas očekuje utakmica protiv ljutog rivala Panatinaikosa i sigurno je pred nama još jedan lud atinski derbi. Domaći će i večeras biti lišeni usluga Nikole Milutinova, što u prilog ide Mustafi Falu. Riječ je o odličnom igraču koji svojom visinom pravi razliku na terenu, a pored poenterskog doprinosa ima i solidan broj asistencija po meču. Večeras će biti jedini pravi klasičan centar u Olimpijakosu i sigurno je da će mu motiv više biti to što igra protiv Panatinaikosa. Na poslednjoj utakmici ove dvije ekipe prije par nedelje, postigao je 13 poena. Igračima Panatinaikosa biće veoma teško da ga sačuvaju i ova granice se po nama čini veoma dostižno, pa prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Aleksa Avramović (Partizan) – Poeni + (granica 9.5) @ 1.85 u MeridianBet

Turbulentna sezona za Partizan a ujedno i za Avramovića koji je i ove sezone muku mučio sa povredama ali se na kraju uvijek vraćao jači nego ranije. Izabranici Željka Obradovića su u prethodnom kolu poraženi od Olimpije u Milanu, a najefikasniji u tom meču je upravo bio Aleksa sa 19 postignutih poena za skoro 33 minuta provedena na parketu. Za vikend je Partizan slavio u okviru ABA lige protiv ekipe Borca i u tom meču je Avramović bio najefikasniji sa 16 poena, čime je još jednom potvrdio da se nalazi u najboljoj formi od svih igrača. Večeras gostuju veoma jakoj Barsi i svi igrači će morati da daju svoj doprinos ukoliko žele pobjedu. Granica od 9 poena je nešto što Aleksa može da prebaci za jednu četvrtinu, pa vam prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Kodi Miler-Mekintajer (Baskonija) – Asistencije + (granica 8.5) @ 1.85 u MeridianBet

U poslednjem meču večerašnjeg programa Baskonija će na svom terenu ugostiti ekipu Olimpije iz Milana. Domaći tim je na skoru od 15 pobjeda i 13 poraza, te će se do kraja boriti za mjesto u doigravanju. Sjajno je ukomponovao svoju ekipu Duško Ivanović i čini se da kada imaju šutersko veče niko ne prolazi dobro. Miler Mekintajer je od jednog prosiječnog Evrokup igrača izrasao u trenutno najboljeg asistenta lige i zaista je navjerovatno kakve brojke bilježi ovaj igrač. Granica od 8 asistencija po meču sama dovoljno govori za sebe i prosto više nije iznenađenje kada vidimo da ovaj igrač ima 10 ili više asistencija po meču. Sa 20 asistencija na meču protiv ASVEL-a oborio je rekord i ne bi nas čudilo da i večeras bude na dvocifrenom učinku. Njegova poslednja 3 meča u Evroligi redom je upisao 10, 10 i 20 asistencija, te vam i večeras predlažemo igru asistencije (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Nikola Mirotić (Milano) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u MeridianBet

Muku muči Mirotić sa povredama ove sezone a samim tim čitav tim Olimpije ispašta. Nikola se ponovo vratio na parket u prethodnom kolu protiv Partizana i uz motiv više zaigrao kao nekada. U tom meču je za 20 minuta na parketu postigao 19 poena i bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu njegove ekipe. Za vikend su poraženi od Virtusa u domaćem šampionatu, a Mirotić je na tom meču odigrao okruglo 20 minuta i za to vrijeme postigao 14 poena. Večeras igraju veoma važan meč protiv Baskonije i Nikola će sigurno imati motiv više protiv ekipe sa kojom je prethodnih godina vodio bitke u dresu Barselone. Ova dvorana mu je itekako poznata i po nama bi večeras trebao biti jedan od glavnih igrača na parketu. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MeridianBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.