Tiket dana: Poeni igrača

Samo tri utakmice u Evroligi na programu su večeras i spustiće se zavesa na 29. kolo. Ovo je naš predlog za učinak igrača. Kvote i granice važile su u momentu sastavljanja predloga.

Serž Ibaka (Bajern) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Iskusni NBA igrač se pred karijere vratio u Evropu a presudio je poziv trenera Pabla Lasa. Mada ovaj sjajni centar ima skoro 35 godina i dalje je u odličnoj formi i ima sasvim dobru sezonu u Bajernu. Do sada mu je prosek preko 13 poena po meču u Evroligi uz 6,7 skokova. Čak i dosta vremena provodi u igri, gotovo 25 minuta u proseku. Pitanje je mogu li Bavarci makar do plej-ina, ali šansa postoji. Zaostaju samo jednu pobedu za timom koji je na 10. mestu i pobeda nad Žalgirisom izjednačila bi ih sa Valensijom, Partizanom i najverovatnije Efesom. U svom Audi domu Bajern igra bolje, ali će sada protiv njih biti bivši trener Andrija Trinkijeri. Što se Ibake tiče, on će igrati protiv Birjutisa i snažnog Kevarijus Hejsa, a mnogo je opasniji sa distance od njih dvojice. Granica je na 12,5 koševa i očekujemo da Ibaka ide preko toga. Za (+) koševe na Serža Ibaku kvota je 1.90 u kaldionici Mozzartbet.

Laurinas Birutis (Žalgiris) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.90 u Mozzartbet

I što se tiče Žalgirisa opredeljujemo se za centra. Laurinas Birutis je jedan od najboljih igrača litvanskog tima a posebno je u formi od dolaska Andree Trinkijerija na mesto trenera. Sada je 213 santimetara visoki košarkaš startni centar, imao je nekoliko sjajnih partija, mada se u dve poslednje evroligaške utakmice nije istakao. Protiv Olimpijakosa je ubacio 5 a protiv Makabija samo 2 poena. Naravno da je Žalgiris izgubio ta dva meča a da je dobio makar jedan imao bi mnogo bolje izglede za plej-in. Ima ih i sada, posebno ako pobedi u Minhenu protiv direktnog konkurenta. Teško će košarkaši Bajerna čuvati Birutisa ispod koša, to će pokušati Buker, ali je on dosta niži a Birutis je i okretniji. Na 28 utakmica u Evroligi Birutis ubacuje 7,8 poena i to za nešto više od 15 minuta. Granica na Birutisa je 8,5 poena a za (+) koševe na ovog igrača kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Marko Belineli (Virtus) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.90 u Mozzartbet

U odnosu na prvi deo sezone sada je Virtus u mnogo slabijoj formi i trudi se da ostane među šest najboljih i tako izbegne plej-in. Dugo su bili na drugoj poziciji ali malo povrede a malo i teži raspored, pa je sada tim iz Bolonje na deobi od 4. do 7. mesta sa još tri tima koji imaju po 11 poraza. Ukoliko bi izgubili od Reala ostali bi usamljeni na 7. mestu i to je već pozicija koja vodi u plej-in. Marko Belineli će kroz deseatk dana napuniti 38 godina ali još uvek igra sa elanom kao da je mladić. Možda nekada uzima nerezonske šuteve ali baš tada je najuspešniji. Kada mu krene šut za tri poena tada je nezaustavljiv i jako je bitno da protiv reala pogodi svoja prva dva, tri pokušaja. U aktuelnoj sezoni ubacuje 14,6 poena u Evroligi. Rekord mu je protiv Makabija 27 koševa ana još nekoliko mečeva išao je preko 20. Sada je granica na 14,5 poena na Belinelija, a za (+) koševe kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Džanan Musa (Real) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Da li Real svesno obara formu pred najvažniji deo sezone ili je u ozbiljnoj krizi saznaćemo u nekoliko narednih mečeva ”kraljevskog kluba”. U Evroligi imau tri vezana poraza, dva poslednja na svom parketu, pa sada imaju 6 neuspeha u 28 utakmica. I dalje su na tri poraza manje od Barselone i realano je da na kraju budu prvi, ako se ne desi nešto baš iznenađujuće. Na kraju krajeva i nije toliko važno da li ste prvi ili četvrti, važna je prednost domaćeg parketa u četvrtfinalu. Džanan Musa je bio jedan od boljih u timu Matea Ćusa u nedavnim porazima u Evroligi, konstantno je dvocifren, a njegov prosek ove sezone u elitnom takmičenju je na 13,6 poena. U igri provodi nešto preko 21 minuta, a ako toliko bude igrao i u Bolonji verujemo da može do svog ovosezonskog proseka. Granica je na 12,5 koševa a za (+) na Musu kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 13.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.