Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je pet veoma uzbudljivih mečeva koji se igraju u okviru 30. kola Evrolige, a mi smo upravo sa ovih mečeva izdvojili i analizirali 4 igrača. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Ajzea Kenan (Olimpijakos) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u PrimoBet

Potencijalno veoma uzbudljiv meč je pred nama, a ekipa Efesa bi večerašnjim potencijalnim porazom sebi značajno smanjila šanse u borbi za plej-in. Olimpijakos se sa druge strane nalazi u sjajnoj formi i trenutno je na poziciji broj 5. Kenan je tokom čitave sezone jedan od glavnih igrača ovog tima i vrlo često tokom sezone je bio dvocifren. U meču domaćeg prvenstva za vikend, postigao je 11 poena, dok je prethodno u derbiju protiv Panatinaikosa postigao svega 3 poena ali uz veoma loše procente šuta. U prvom meču protiv Efesa postigao je tačno 10 poena, ali je taj meč otišao u blow-out. Danas bi trebao da ima 20+ minuta na parketu, što će mu omogućiti da uzme sasvim dovoljan broj šuteva za prelazak ove granice. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Kevin Panter (Partizan) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u PrimoBet

Partizan je došao u situaciju da je svaki idući meč za njih malo finale. Večeras u Arenu stiže veoma dobra i raspucana Baskonija koja ima sjajne igrače. Panter je za vikend odmorio i nije igrao meč protiv FMP-a u okviru ABA lige, što dovoljno govori o namjerama Željka Obradovića da ga maksimalno iskoristi u ovom meču. Prema najavama treba očekivati jedan veoma efikasan meč, a poznato je da Kevin voli da se nadigrava sa sjajnim šuterima u protivničkim ekipama, a Hauvard koji igra u sjajnoj formi će sigurno biti inicijator dobre igre kapitena Partizana. U prethodnom meču protiv Barselone je postigao svega 6 poena, a prethodni duel ove dvije ekipe je preskočio zbog povrede. Danas ga očekujemo na nivou pa preporučujemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Čima Moneke (Baskonija) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u PrimoBet

Moneke je sa dva realizovana slobodna bacanja u poslednjim momentima prvog duela ove dvije ekipe, donio trijumf ekipi Baskonije. Taj meč je okončao sa 16 poena za svega 19 minuta provedenih na terenu, pa smo mišljenja da će i večeras imati sličan učinak. U prethodnom meču Evrolige u kom je Baskonije savladala Olimpiju iz Milana, postigao je 19 poena i tako još jednom potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi. Baskonija je za vikend igrala u okviru ACB lige protiv Granade a Čima Moneke je preskočio taj meč, te će večeras odmoran istrčati na parket. Mnogo puta je govorio da jedva čeka da igra u paklenoj atmosferi koju prave navijači Partizana, što nas navodi da bi mogao i u ovom meču upisati veliki broj poena. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Kodi Miler-Mekintajer (Baskonija) – Asistencije + (granica 7.5) @ 1.85 u PrimoBet

Bivši igrač Partizana, ove sezone sjajni Kodi Miler-Mekintajer izrastao je u jednog od ključnih igrača ove ekipe Baskonije. Njegov doprinos u svim aspektima igre je dosta uticao na trenutne rezultate tima iz Vitorije. Od nedavno je i rekorder po broju podijeljenih asistencija na jednom meču u Evroligi (20). U prethodnom meču protiv Olimpije iz Milana je na domaćem parketu upisao 5 asistencija, te je njegova ponuđena granica danas nešto manje, što svakako treba iskoristiti. Za vikend je u pobjedi protiv Granade u ACB ligi upisao 10 asistencija, što je vrlo često slučaj i u Evroligi. Sigurno je da će večeras biti motivisan da u dobro poznatom ambijentu pruži dobru partiju. U prvom duelu ove dvije ekipe podijelio je 8 asistencija. Prema tome predlažemo igru asistencije (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u PrimoBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.