Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama su četiri preostala meča 30. kola Evrolige, a upravo smo iz ovih utakmica izdvojili i analizirali igrače za današnji tiket. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Najdžel Hejs-Dejvis (Fenerbahče) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MeridianBet

Večeras nas očekuje derbi meč Evrolige između Fenerbahčea i Barselone, pošto je riječ o dvije veoma kvalitetne ekipe. Najdžel Hejs je sjajan igrač i tokom čitave sezone igra na visokom nivou, te se tako isprofilisao kao jedan od glavnih igrača ovog tima. U poslednjih par kola Evrolige je upisao neke sjajne brojke, protiv Valensije u poslednjem kolu je postigao 21 poen, prije toga Realu 17, Baskoniji 19. Veoma je bitan igrač u ovom timu i kada njega krene šut, Fenerbahče gotovo uvijek trijumfuje na kraju. Takođe na domaćem terenu pruža bolje partije, što je još jedan plus našem današnjem izboru. Večeras igra protiv jakog protivnika i motiv će sigurno biti veći. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 17.5) @ 1.85 u MeridianBet

Monako večeras na svom terenu dočekuje ekipu Olimpije iz Milana i po svemu sudeći gledaćemo jedan efikasan meč, dvije napadački veoma potentne ekipe. Majk je u meču protiv Zvezde prije 2 nedelje postao najbolji strijelac u istoriji Evrolige, što je ogromna stvar. Večeras igra protiv bivšeg tima i sigurno je da će do kraja sezone dati sve od sebe kako bi svoj tim približio trofeju ovog prestižnog takmičenja. Igra na izuzetnom nivou tokom čitave sezone, a to od njega očekujemo i večeras. U prethodnom kolu protiv slabašne Albe je za 29 minuta na parketu ubacio 20 poena, što potvrđuje da ne namjerava da se zaustavi posle obaranja rekorda. Protiv Milana uvijek igra na visokom nivou, a u prethodnom susretu ove dvije ekipe postigao je 21 poen. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Šavon Šilds (Milano) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u MeridianBet

Kao što smo rekli, prema svemu ranije viđenom večeras nas očekuje jedan potencijalno veoma efikasan meč između Monaka i Milana, a pošto obje ekipe imaju veoma kvalitetne pojedince u svom sastavu, za očekivano je da upravo oni preuzmu glavnu odgovornost. Milano je u veoma lošoj poziciji u borbi za plej-in, pa bi večerašnjim potencijalnim porazom mogli završiti tu trku. Šilds je tokom čitave sezone najkonstantniji igrač ove ekipe, pošto je većina tima u bar nekom momentu bila van stroja. U poslednjih 5 mečeva je redom postizao 17, 19, 9, 27 i 17 poena. Gotovo sva igra ovog tima bazirana je na njegovo i igri Nikole Mirotića, pa je za očekivati da tako bude i večeras. Šilds je sjajan šuter i na svakom meču uzme dovoljan broj poena za prelazak ove granice. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Tomaš Satoranski (Barselona) – Poeni – (granica 7.5) @ 1.85 u MeridianBet

Barsa večeras gostuje na vrelom terenu u Istanbulu i sigurno je da će biti veoma teško protiv veoma kvalitetne ekipe Fenerbahčea. Ono što ohrabruje tim Barselone jeste činjenica da su na večerašnjem gostovanju kompletni, te da će moći da računaju na sve igrače. Satoranski je na poslednjih 8 mečeva u Evroligi čak 7 puta ostao ispod granice od 7 poena, pa smo i večeras odlučili da pokušamo sa ovim parom. Prosiječno uzima 5.25 šuteva po meču, što uz samo jedan promašaj može donijeti prolaznost ovog prijedloga. Barsa na pozicijama 1 i 2 ima Riki Rubija, Laprovitolu, Jokubaitisa, Brizuelu i Abrinesa, pa bi Satoranski u ovakvoj konkurenciji mogao imati nešto slabiji doprinos. Fener sa druge strane zna da odigra veoma dobru odbranu, pa vam prema tome predlažemo igru poeni (-) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u MeridianBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.