Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je pet preostalih mečeva 31. kola Evrolige, čime će biti kompletirano duplo kolo koje se igralo ove sedmice. Za vas smo analizirali igrače sa ovih mečeva, a kao i uvijek napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Najdžel Hejs-Dejvis (Fenerbahče) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u PrimoBet

Fener je u sjajnoj formi i ukoliko ovako nastave realno je da ih na kraju regularnog dijela sezone vidimo na poziciji broj 2, što i jeste njihov cilj do kraja. U prethodnom kolu su ubjedljivo savladali Barselonu koja im je direktan konkurent, a Hejs-Dejvis je u toj utakmici odigrao čak 31 minut i za to vrijeme je upisao 12 poena. U tom meču mu je granica bila veća za čak 2 poena, a današnjih 11.5 jednostavno moramo pokušati iskoristiti. Večeras ponovo igraju protiv veoma kvalitetne ekipe Milana koja će na sve načine pokušati da dođe do trijumfa. Hejs je jedan od najboljih igrača ove ekipe, a u prvom meču protiv Milana je ostao bez poena, pa će danas sigurno biti motivisan da popuni sve kolone. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 16.5) @ 1.85 u PrimoBet

Monako je u prethodnom kolu ubjedljivo poražen na domaćem terenu od Milana i tim porazom su ozbiljno ugrozili poziciju broj 2 kojoj strijeme do kraja sezone. Džejms je obaranjem rekorda po broju postignutih poena u Evroligi pokazao o kakvom igraču je riječ. U prethodnom kolu nije bio na svom nivou pošto je postigao 10 poena, a današnji meč je za njih veoma važan, a samim tim će i lopta više biti u rukama prekaljenog Džejmsa. U prethodnom duelu ove dvije ekipe bio je najbolji igrač na parketu, postigao je 21 poen i njegov tim na kraju ipak nije slavio na teškom gostovanju u Valensiji. Danas ga očekujemo na 30+ minuta na parketu i sa dosta ispaljenih šuteva. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Matijas Lesor (Panatinaikos) – Poeni – (granica 14.5) @ 1.85 u PrimoBet

Panatinaikos je slavio u Beogradu protiv Crvene zvezde u prethodnom kolu i za očekivati je bilo da Lesor pruži dobar meč. Sa mnogo motiva je proveo dosta vremena na parketu i za to vrijeme je upisao čak 19 poena, pa je samim tim današnja granica nešto veća. Večeras igraju protiv Barselone koja se nalazi u maloj krizi i koja će večeras sve od sebe dati da zaustavi Atamanov tim. Lesor obično veći broj poena postiže protiv slabijih ekipa, dok protiv nešto jačih rivala obično ostaje ispod ove granice. U prvo utakmici ove dvije ekipe, postigao je 9 poena i jednostavno ga danas ne vidimo na učinku od 15+ postignutih poena. Prema tome naš prijedlog je igra poeni (-) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Nikolas Laprovitola (Barselona) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u PrimoBet

Činilo se da je Barsa kaparisala drugu poziciju na kraju regularnog dijela ali uz par poraza situacija se u potpunosti okrenula. Sad imaju 3 ekipe koje su na samo jedan trijumf udaljene od druge pozicije i do kraja će morati odigrati maksimalno fokusirano ukoliko žele da zadrže to mjesto. Laprovitola je jedan od najboljih igrača ove ekipe, sjajan šuter i igrač koji može da odigra nevjerovatne partije samo ukoliko lopta bude u njegovim rukama. U prethodnom meču je protiv Fenerbahčea postigao 11 poena za svega 19 minuta na meču, a prvi duel ove dvije ekipe je preskočio. Ovu granicu bi mogao preći još na poluvremenu samo ukoliko meč krene u pravom smijeru, pa vam prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u PrimoBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.