Tiket dana tenis (ponedeljak, 25.03.2024)

U toku je drugi masters u sezoni koji se igra u Majamiju, a danas će na teren veliki broj tenisera i teniserki, nosilaca na žrijebu. Napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Marija Sakari – Ana Kalinskaja – 1 @ 1.75 u PrimoBet

Čini se da se Marija Sakari vratila u sjajnu formu i iako je danas očekuje veoma težak meč protiv Ane Kalinskaje koja takođe u poslednje vrijeme igra dobar tenis, mišljenja smo da će kvalitet Sakarije biti presudan u ovom meču. Ponovo je pronašla željenu formu, a to je potvrdila i na prethodnom turniru u Indijan Velsu gdje je došla do finala. Kao glavni cilj apostrofirala je napad na drugo uzastopno finale. Ima zaista sjajan servis i raznovrsnu kombinaciju udaraca, a u današnjem meču neće imati nimalo lak posao. Dosta borbe se očekuje u okršaju ove dvije teniserke ali smo ipak prednost dali Sakariji. Prema tome predlažemo jedinicu po kvoti 1.75 u PrimoBet kladionici.

Viktorija Azarenka – Kejti Boulter – 1 @ 1.90 u PrimoBet

Azarenka je s obzirom na godine u sjajnoj formi i trenutno igra tenis na veoma zavidnom nivou. U prethodnom meču je dobila Ženg koja igra zaista dobro i to u samo dva seta. Ovaj meč bi vrlo lako mogao da ode u tri seta, a i Boutler je u prethodnom meču na ubjedljiv način slavila protiv Hadad Maju rezultatom 2:0. Biće ovo jedan zanimljiv meč, obje teniserke igraju jako dobro ali iskustvo Azarenke bi danas vrlo lako moglo doći do izražaja. Vrlo lako bi ovde mogla da dođe i igra UG+, međutim mi smo se danas opredijelili za pobjedu Viktorije. Prema tome predlažemo vam jedinicu po kvoti 1.90 u PrimoBet kladionici.

Francisko Ćerundolo – Karen Hačanov – H1 (granica 4.5) @ 2.11 u PrimoBet

Ćerundolo i Hačanov će danas u šesnaestini finala odmjeriti snage, a mi prednost u ovom meču dajemo Karenu. Hačanov je teniser koji je već duže vrijeme teniskom vrhu, ali nikako da se pojavi u onom najužem dijelu tog vrha. Još uvijek nije u nekim poznim godinama i vrlo je moguće da iznenadi sa još po nekom titulom. Ćerundolo je mnogo bolji igrač kada se igra na šljaci, a tvrda podloga mu dosta manje prija. Da se turnir igra na šljaci, vrlo vjerovatno bi i Ćerundolo bio favorit ali ovako sve je na strani Hačanove. Očekujemo da Karen neće imati problema i da će na jedan ubjedljiv način u 2 seta da trijumfuje u ovom meču, pa vam prema tome predlažemo igru H1 (granica 4.5) po kvoti 2.11 u PrimoBet kladionici.

Sebastijan Korda – Hubert Hurkač – 2 @ 1.57 u PrimoBet

Sebastijan Korda je u prethodnom kolu donekle iznenadio i eliminisao Bautistu sa 2:1. Počeo je da igra značajno bolje ali ipak smo mišljenja da je ovo njegov maksimum na ovom turniru, pošto se sa druge strane mreže danas nalazi sjajni Hurkač. Poljak ima fenomenalan servis i u prošlosti je znao dobrano da namuči i mnogo bolje tenisere od Korde. Brz teren je pogodan za dobar i snažan servis Hurkača. Ovde bi zasigurno sve sem pobjede Poljaka bilo veliko iznenađenje, a u poslednja 2 njihova okršaja je slavio veoma ubjedljivo. U prethodnoj rundi je Hurkač eliminisao Ševčenka rezultatom 1:2, a danas bi motiv trebao da bude značajno veći. I jedan i drugi su na prethodnom turniru u Dubaiju eliminisani u četvrtfinalu, pa će sada jedan od njih imati priliku da se dokopa nove osmine finala. Prema tome predlažemo dvojku po kvoti 1.57 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u PrimoBet kladionici iznosi 11.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.