Tiket dana: Poeni igrača

Ovog četvrtka je na programu čak 5 mečeva 32. kola Evrolige, a pred nama su veoma zanimljivi dueli posle kojih će neke stvari na tabeli biti jasnije. Potrudili smo se da sa ovih mečeva izdvojimo i analiziramo igrače, a kao i obično napominjemo vas da su kvote i granice podložne promjenama.

Ajzea Kenan (Olimpijakos) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.90 u MozzartBet

Omaleni Amerikanac se vrlo često nalazio u našoj rubrici i skoro svakog puta nas je “ispoštovao” sa svojom partijom. Večeras Olimpijakos u paklenoj atmosferi i sigurno je da će svi igrači biti dodatno motivisani da pred takvom publikom daju sve od sebe. Kenan u poslednje vrijeme ne igra u sjajnoj formi ali i dalje se drži na svom prosijeku od desetak poena po meču. U prethodan 2 meča u Evroligi postigao je 11 poena u porazu od Efesa i 5 poena u trijumfu nad Asvelom. Za vikend je bio jedan od najboljih pojedinaca na parketu u meču koji je njegov tim dobio sa 30 razlike, postigao je 15 poena uz sjajne procente šuta za 3 poena. U prvom meču ove dvije ekipe postigao je 11 poena, a važnost večeranjeg meča bi trebala da omogući i koji šut više za ovog rasnog šutera. Naš prijedlog je prema tome igra poeni (+) po kvoti 1.90 u MozzartBet kladionici.

Aleksa Avramović (Partizan) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MozzartBet

Imaće Partizan večeras veoma težak posao i do sada smo se navikli da kada je god teško – tu je Aleksa. Igrač koji mnogo znači ovom sastavu, kako u odbrani tako i u napadu, pošto je u stanju da svojom igrom u potpunosti promjeni tok utakmice. U poslednje vrijeme igra u veoma dobroj fromi, možda i najboljoj od svih igrača. U porazu od Reala u prethodnom kolu je postigao 11 poena, dok je prethodno u trijumfu protiv Baskonije ubacio 9 poena. Za vikend je odmarao i nije nastupio u meču protiv Studentskog centra, što samo po sebi govori da će večeras imati veliku minutažu i veliku ulogu na meču. U prethodnom meču ove dvije ekipe je postigao svega 5 poena, međutim tada je bio u potpuno drugoj formi. Večerašnji meč je jedan od najvažniji za Partizan u ovoj sezoni i za očekivati je da Aleksa bude na nivou. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Nikola Mirotić (Milano) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.80 u MozzartBet

Tim iz grada mode je upisao tri uzastopna trijumfa, od kojih su 2 bila u Evroligi i to protiv veoma jakih timova. Prvo je savladan Monako, da bi potom u poslednjem kolu trijumfovali protiv Fenerbahčea na domaćem terenu. Tim je prosto proigrao povratkom Mirotića na parket i upravo je on vodio glavnu riječ na ovim mečevima. U trijumfu nad Monakom upisao je 21 poen, dok je protiv Fenera ubacio 13 poena. Večeras igraju na vrućem gostovanju i ukoliko žele da ostvare pobjedu koja bi im mnogo značila, moraće najbolji igrači najviše da povuku. Za vikend je protiv Napolija u domaćem šampionatu postigao 21 poen i maksimalno naoštren će ući u ovaj meč. U prvom duelu je postigao 14 poena, a večeras ga očekujemo preko ove granice. Prema tome naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.80 u MozzartBet kladionici.

Markus Hauard (Baskonija) – Poeni + (granica 18.5) @ 1.90 u MozzartBet

Porazom od Partizana ekipa Baskonije je upala u malu krizu koja i dalje traje. Upisali su 3 uzastopna poraza i još uvijek nisu obezbijedili mjesto u plej-inu. Hauard igra sjajno tokom čitave sezone i ukoliko ovako nastavi Baskonija će ga vrlo teško zadržati u svojim redovima. U meču protiv Partizana je postigao čak 26 poena, a partija od 20+ poena je za njega postala rutina. Za vikend je odmarao u meču protiv Bilbaoa u okviru ACB lige, što je svakako znak da će u večerašnjem meču provesti dosta vremena na parketu i po svemu sudeći upisati još jednu 20+ partiju. Efes igra veoma brzu košarku i u njihovo timu se nalazi veliki broj strašnih šutera, što će Markusa dodatno motivisati. U prvom meču ove dvije ekipe postigao je čak 28 poena, a večeras ga očekujemo na istom nivou. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.90 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MozzartBet kladionici iznosi 12.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.