Tiket dana (ponedeljak, 01.04.2024)

Tiket dana

Što se aprila tiče možemo da se nadamo da će biti uspešan barem kao mart, ako ne i uspešniji. Pred nama je fantastična ponuda ovog ponedeljka a razlog je proslava Uskrsa po gregorijanskom kalendaru. Predložene kvote važile su u vreme pisanja teksta.

Iverdon – Jang Bojs – 2,2+ @ 1.80 u Mozzartbet

Oba tima su u očajnoj formi ali su ”mladi momci”, i pored toga, i dalje lideri švajcarske Super lige. Na ruku je aktuelnom šampionu išao poraz Serveta u Vinterturu u subotu, pa su sada Jang Bojsi i Servet na vrhu sa istim brojem bodova ali i utakmicom manje za tim iz Berna. Priliku da ekipi iz Ženeve umaknu tri boda imaju na gostovanju u Iverdonu. Domaćin ima jednu pobedu i 4 poraza u prethondih pet kola i znatno je umanjio svoje šanse da se nađe u plej-ofu posle 33 odigrana kola. Ovaj tim je proletos ušao u elitu i neće biti tragedija ni da igraju u plej-autu, najbitnije je da ostanu prvoligaši a to će gotovo sigurno i ostvariti. U prva dva međusobna duela bilo je mnogo golova, u Iverdonu je meč završen 2:2 dok je Jang Bojs slavio na svom terenu sa čak 5:1. I pored činjenice da su tri puta poraženi u poslednja četiri kola, a u međuvremenu su ispali i iz kupa, ”mladi momci” su favoriti u Iverdonu i očekujemo njiovu pobedu uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.80.

Voterford – Šamrok – 2 @ 1.95 u Mozzartbet

Posle očajnoj početka sezone fudbaleri Šamrok Roversa, aktuelnog prvaka u prvenstvu Republike Irske, došli su do daha. Vezali su Roversi dve pobede i 4 meča bez poraza i već su stigli do 5. pozicije. Imaju 10 bodova manje od vodećeg Šelburna ali i meč manje, pa bi trijumfom nad Voterfordom smanjili zaostatak na 7 bodova ali i delili drugo mesto sa Slajgo Roversima. Šampionat je tek počeo i sumnjamo da će se Šamrok oprostiti od titule na samom startu. Njih očekuju i evropske kvalifikacije, igraće mnogo utakmica tokom leta i ne bi smeli da dozvole sebi da rivali naprave neku ozbiljniju razliku. Voterford je prošle godine ušao u elitu, na startu su se odlično snašli ali nam se čini da polako popuštaju. Posle 4 boda iz prva dva kola isto toliko su osvojili u naredna četiri. Za njih je opstanak najbitniji a Šamrok su pobedili poslednji put još 2018. godine. Naš predlog je dvojka za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.95.

Emen – Groningen – 2,2+ @ 2.29 u Mozzartbet

Gosti su u sjajnoj formi i očekujemo da tako nastave i u finišu sezone pa da se ekspresno vrate u Erediviziju. Groningen je vezao pet prvenstvenih pobeda, a za poraz ne znaju punih osam kola. Igrali su i u polufinalu Kupa Holandije ali su tu poklekli od Fejnorda i to posle velike borbe. Zaostaju samo bod za drugoplasiranom Rodom, dok su na 9 manje od vodećeg Viljema, ali sa utakmicom manje od tima iz Tilburga. To prvo mesto i nije toliko važno pošto će direktno u elitu dve prvolasirane ekipe, pa je najbitnije da ostave Rodu iza sebe ali i ostale pratioce, Dordreht, Den Hag i De Grafšap. U petak su bili na teškom iskupenju na gostovanju Den Hagu ali su taj rebus lako rešili i slavili sa 2:0. Svakako su favoriti i u Emenu, protiv tima sa kojim su prošle godine igrali zajedno u prvom ligi i zajedno ispali u Erstediviziju. Sada je Emen daleko od vrha, ova ekipa nalazi se 9. mestu i jedini cilj im je da se domognu makar osme pozicije i tako igraju u plej-ofu. Emen je vezao dve pobede protiv mladih timova Utrehta i Ajaksa ali je Groningen mnogo ozbiljniji rival. Naš predlog je dvojka sa dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 2.29 u kladionici Mozzartbet.

Kremoneze – FeralpiSalo – 1 @ 1.60 u Mozzartbet

U završnicu polako ulazi i italijanska Serija B. Ostalo je da se odigra još 8 kola u regularnom delu sezone a za prva dva mesta, koja direktno vode u Seriju A, bori se šest timova. Vodeća Parma je jednom nogom u eliti, Krstaši imaju 8 bodova više od Venecije, prvog pratioca, a devet od trećeplasiranog Kremonezea. Tim iz Kremone želi da se vrati u Seriju A iz koje je ispao prošlog proleća. Za razliku od njih tim FeralpiSala je igrao u Seriji C prošle godine ali bi lako i oni mogli da se vrate u svoju pređašnu ligu. Ekipa iz grada Salo je na pretposlednjem 19. mestu i zaostaje 7 bodova za prvim timom iznad crte pa verujemo da bi svi u ovoj ekipi bili zadovoljni i igranjem baraža za opstanak. FeralpiSalo je opasniji u gostima u poslednje vreme, dobili su na prethodna dva kod Specije i Modene ali sumnajmo da to mogu da ponove u Kremoni. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 12.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.