Tiket dana tenis (10.04.2024)

Pred nama je dosta zanimljivih mečeva šesnaestine finala ATP turnira u Monte Karlu. Za vas smo analizirali neke od najzanimljivih mečeva, a napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Miomir Kecmanović – Grigor Dimitrov – G+ (granica 23.5) @ 2.25 u PrimoBet

Prvi put u karijeri Miomir Kecmanović domogao se drugog kola Mastersa u Monte Karlu. „Žrtva“ je bio Italijan Mateo Beretini, koji je imao ulogu favorita, ali je srpski teniser uspio da ga iznenadi i tako zakaže dvoboj sa Bugarinom Dimitrovom. Konačno osmijeh na licu Miše Kecmanovića u Kneževini, gdje je razbio višegodišnje prokletstvo. Do sada su Kecmanoviću redovno Italijani pravili probleme, a sada se namjestilo tako da odigra fantastičan meč na zemljanoj podlozi protiv fantastičnog servera kakav je Mateo Beretini. Dimitrov je u prethodnom kolu eliminisao Vašerota sa 7:5 i 6:2, čime je pokazao da se protiv njega itekako može igrati. Mišljenja smo da će Kecmanović propisno namučiti Grigora i da ćemo na meču vidjeti preko 23 gema. Kvota na igru G+ (granica 23.5) iznosi 2.25 u PrimoBet kladionici.

Holdžer Rune – Sumit Nagal – TR: 2:0 @ 1.75 u PrimoBet

Meč koji bi trebao poslednji da počne na današnjem programu turnira u Monte Karlu je ujedno meč u kom će 7. teniser svijeta Holdžer Rune pokušati da se plasira u osminu finala turnira i to preko 93. tenisera na svijetu, Indijca Sumita Nagala. Rune je bio slobodan u prvom kolu, dok je Nagal napravio iznenađenje i slavio protiv Arnaldija rezultatom 7:5, 2:6, 4:6. Opustio se Arnaldi nakon uvodnog vođstva i očigledno je Nagal to znao iskoristiti. Rune je neočekivano eliminisan u Majamiju već u drugom kolu i sada će sigurno ući dodatno motivisan u ovaj meč, sa željom da se vrati na pobjednički kolosijek. Sastali su se samo jednom do sada i to u okviru Dejvis kupa, kada je Holdžer bio bolji sa 2:0. Mišljenja smo da bi nešto slično moglo da se desi i danas, pa vam predlažemo igru TR: 2:0 po kvoti 1.75 u PrimoBet kladionici.

Alejandro Tabiljo – Kasper Rud – TR: 0:2 @ 1.75 u PrimoBet

Sjajni Norvežanin Kasper Rud će u okviru šesnaestine finala turnira u Monte Karlu odigrati meč protiv 45. tenisera na svijetu, Čileanca Alejandra Tabilja. Rud je bio slobodan u prvom kolu i ovo će mu biti prvi izlazak na teren u Kneževini, dok je Čileanac u prvom kolu slavio protiv O'Konela sa 2:0, čime je opravdao ulogu favorita u tom meču. Prethodni turnir koji je igrao u Portugalu, Rud je okončao u polufinalu, a ova dva tenisera su se sastala samo jednom i to prije čak više od 4 godine, kada je Rud slavio sa 0:2 upravo u Čileu. Danas jednostavno mislimo da neće biti puno posla za izuzetnog Norvežanina, te ne dajemo prevelike šanse Tabilju. Prema tome predlažemo vam da pokušate sa igrom TR: 0:2 u korist Ruda po kvoti 1.75 u PrimoBet kladionici.

Žišen Žang – Ugo Humbert – 2 @ 1.40 u PrimoBet

Humbert kao 15. teniser svijeta kao favorit ulazi u meč protiv 49. Žanga koji igra u veoma promjenljivoj formi u poslednje vrijeme. Ugo je u prvom kolu savladao Koriju sa 6:4, 1:6, 2:6, dok je Kinez slavio protiv Đirona rezultatom 6:4, 3:6, 6:3. Humbert je u Majamiju eliminisan u šesnaestini finala, dok je Žang eliminisan već u prvom kolu, pa je imao i nešto više vremena da se spremi za ovaj duel. Do sada su odigrali samo jedan meč i to relativno skoro na ovogodišnjem Australijen Openu, a u tom dvoboju slavio je Humbert sa uvjerljivih 3:1. Mišljenja smo da će danas takođe opravdati ulogu favorita, nalazi se u boljoj formi od Žanga i do sada je imao mnogo bolje rezultat, te vam prema tome predlažemo dvojku po kvoti 1.40 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u PrimoBet kladionici iznosi 9.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.