Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je poslednje 34. kolo Evrolige, a par mečeva će direktno odlučiti o konačnom plasmanu na tabeli. Upravo smo sa ovih mečeva analizirali igrače i sastavili tiket, a napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Vil Klajburn (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u PrimoBet

Efes je uspio u prethodnom periodu upiše neke veoma značajne pobjede, a svakako se ističu 2 trijumfa u svega par dana razmaka nad najvećim rivalom Fenerbahčeom i to oba puta u gostima. Večeras im u goste dolazi Zvezda koja nema nikakavih rezultatskih ambicija i treba očekivati još jednu u nizu pobjeda domaćina. Klajburn je pored Larkina glavna pokretačka snaga ovog tima, a u prilog nam ide i to što skoro uvijek odigra dobru partiju protiv Zvezde. U prošlom meču ova dva tima postigao je 17 poena, a danas ga vidimo na sličnom učinku. Protiv Fenera je u prethodnom meču Evrolige bio najefikasniji na parketu sa 21. postignutim poenom, dok je za vikend u okviru Super lige odigrao čak 37 minuta i postigao 9 poena. Naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Nemanja Nedović (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u PrimoBet

Zvezda se već odavno pomirila sa donjim dijelom tabele i prethodne mečeve su mogli da igraju rasterećeno. To je doprinijelo i razigravanju nekih igrača koji su manje igrali ali i reanimacijom igrača koji su bili u lošijoj formu poput Nemanje Nedovića. U poslednjih par mečeva igra u sjajnoj formi i svaki put je bio na 15+ poena. U prethodnom kolu Evrolige protiv Olimpijakosa postigao je upravo 15, dok je za vikend u okviru ABA lige postigao 19 poena na gostovanju kod Splita. Večeras će naspram sebe imati sjajne šutere a poznato je da on voli da se nadigrava sa takvim igračima. Zvezda ovde nema šta izgubi i za očekivati je koji šut više za njega. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Nikola Mirotić (Milano) – Poeni + (granica 17.5) @ 1.85 u PrimoBet

Olimpija se oprašta od nastupa u Evroligi u ovom meču, dok Makabi nastavlja dalje kroz plej-in. Nisu uspijeli Mesinini izabranici ni ove sezone da se domognu naredne faze, a zasigurno je na to uticalo i odsustvo Nikole Mirotića sa terena. Po povratku na parket Mirotić je odmah počeo da pruža sjajne partije i da doprinosi timu, međutim izgleda da je bilo kasno. U prethodnom kolu protiv Virtusa je postigao 18 poena i tako potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi, te da je prava šteta što ga nećemo gledati i u samoj završnici. Večeras igra u dobro poznatoj dvorani u Beogradu i sigurno je da će biti motivisan da zabilježi još jednu dobru partiju. Makabi igra brzu košarku, što njemu svakako odgovara. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 17.5) @ 1.85 u PrimoBet

Sigurno je da Džejms svim silama želi svoj tim da pogura što dalje u ovoj sezoni Evrolige, pošto je vrlo vjerovatno ovo njegova poslednja godina u timu iz Kneževine. Postao je rekorder Evrolige i pored toga nastavio je da pruža sjajne partije. U prethodnom kolu u trijumfu protiv Žalgirisa bio je najefikasniji sa 18 postignutih poena. Za vikend je postigao 15 poena u pobjedi nad Limožom, a večeras igraju pred domaćim navijačima u meču koji ne smiju izgubiti. Za očekivati je da Majk loptu uzme u svoje ruke i ispali prosiječan broj šuteva, te bi uz koje slobodno bacanje i solidne procente pogao vrlo lako da pređe ovu granicu. Prema tome naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u PrimoBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.