Tiket za veče (subota, 13.04.2024)

tiket dana

Pred nama su mečevi koji počinju u večernjim terminima i upravo smo od tih utakmica sastavili tradicionalni tiket za veče. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Sent Galen – Iverdon – 1&3+ @ 1.77 u MeridianBet

Važila je ekipa Sent Galena za tim koji bi mogao da se uključi u borbu za titulu ove sezone, ali je serija loših rezultata koja je počela krajem februara doprinijela brzom raspršivanju tih snova. Nakon trijumfa 24. februara na domaćem terenu, nisu uspijeli da pobjede nikoga u ligi i trenutno se nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 44 osvojenih bodova. Trenutno su u nizu od čak četiri uzastopna remija, a u prethodnom kolu su remizirali protiv prvoplasiranog Jang Bojsa rezultatom 2:2, iako su imali prednost od čak 2:0. Danas im u goste dolazi Iverdon koji ne može da napreduje na tabeli i koji će se boriti za opstanak. To je tim koji ima drugu najgoru odbranu u ligi i u ovom meču treba očekivati veliki broj golova. Sent Galen tradicionalno dobro igra na svom terenu, a vještačka trava koja je podloga na njihovom stadionu, daje im dodatnu prednost. Prema tome predlažemo vam igru 1&3+ po kvoti 1.77 u MeridianBet kladionici.

Bolonja – Monca – 1 @ 1.65 u MeridianBet

Bolonja igra sezonu iz snova, i vrlo je moguće da ona na kraju bude krunisana sa učešćem ovog kluba u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju. Naime, trenutno se puleni Tijaga Mote nalaze na četvrtom mjestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na petoplasiranu Romu. U prošlom kolu je najprijatnije iznenađenje šampionata samo remiziralo na gostovanju kod Frosinonea, a taj meč je završen bez pogodaka. Monca ponovo neće imati problema oko opstanka u društvu najboljih, a sigurno da je to bio primarni cilj ekipe koju sa dosta uspijeha predvodi Rafaele Paladino. U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na jedanaestom mjestu na tabeli, a u prošlom kolu je Monca poražena na svom stadionu od Napolija (2:4). Bolonja bi morala da slavi ukoliko želi da ostane na četvrtoj poziciji, a djeluje da će se to i desiti pa vam predlažemo čistog keca po kvoti 1.65 u MeridianBet kladionici.

Kadiz – Barselona – PIK 2 @ 1.57 u MeridianBet

Imaće ekipa Kadiza dosta posla u borbi za opstanak ove sezone i njihova forma u poslednje vrijeme veoma obećava. Sa 25 osvojenih bodova trenutno se nalaze na 18. mjestu na tabeli, što je 3 boda daleko od sigurne zone. Na poslednjih 5 mečeva su upisali 2 trijumfa, 2 remija i 1 poraz. U poslednjem kolu trijumfovali su protiv Granade sa 1:0, što je bio njihov tek 4. trijumf ove sezone. Barselona je slavila na Parku Prinčeva u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona i sigurno je da ih očekuje još teži posao na domaćem terenu naredne sedmice. Trenutno su na drugom mjestu na tabeli sa 8 bodova manje od prvoplasiranog Reala i sigurno je da će u ovaj meč ući sa dosta manje motiva, pa se ne treba previše zaletati kada je ovaj meč u pitanju. Mi smo se odlučili za igru PIK 2 po kvoti 1.57 u MeridianBet kladionici.

Estoril – Braga – 4+ @ 2.45 u MeridianBet

Oformila je Braga sjajan tim i čini se da je igranje u Ligi šampiona uzelo svoj danak, pa se trenutno nalaze na 4. mjestu na tabeli sa 56 osvojenih bodova. Porto koji se nalazi na trećem mjestu je udaljen svega 2 boda i sigurno je da će Braga do kraja sezone željeti da obezbijedi direktan plasman u Ligu Evrope. U poslednjem kolu su neočekivano poraženi na domaćem terenu od Auroke sa ubjedljivih 0:3, pa tako nisu uspijeli da iskoriste kiks Porta koji je takođe poražen prošlog vikenda. Estoril je na tek 13. mjestu na tabeli i svega 3 boda su daleko od opasne zone. U poslednje vrijeme su podigli formu, pa tako na poslednja 3 meča imaju 2 trijumfa i jedan remi. U poslednjem kolu su remizirali protiv Kasa Pije u meču bez golova, a na njihovim mečevima obično pada veliki broj golova. Mišljenja smo da će danas prštati na obje strane te da će ovaj meč obilovati golovima. Naš prijedlog je prema tome igra 4+ po kvoti 2.45 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u MeridianBet kladionici iznosi 11.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.