Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama su večeras prvi mečevi ovogodišnjeg četvrtfinala Evrolige, pa smo upravo sa ovih uzbudljivih utakmica analizirali igrače i sastavili tiket. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Kendrik Nan (Panatinaikos) – Poeni + (granica 18.5) @ 1.93 u MeridianBet

Nanov dolazak u ekipu Panatinaikosa je uistinu promjenio tok sezone “Zelenih”, pa su sada drugi favoriti za osvajanje elitnog klubskog takmičenja. U ovoj četvrtfinalnoj seriji neće imati nimalo lak zadatak da eliminišu zaista sjajnu ekipu Makabija, pa tako doprinos svih igrača mora biti maksimalan. Riječ je o sjajnom igraču o kom smo mnogo puta pisali na našem sajtu, a njegove poslednje brojke dovoljno govore za sebe. Naime u poslednjih 5 mečeva je redom postizao: 20, 17, 28, 17, 16. Večeras je izuzetno bitan meč i sve sem pobjede domaćih bi bilo veliko iznenađenje, a mi mislimo da će u revolveraškom obračunu sa sjajnim šuterima u Makabijem Kendrik uzeti dovoljan broj šuteva za prelazak ove granice. Prema tome naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.93 u MeridianBet kladionici.

Lorenco Braun (Makabi) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.90 u MeridianBet

Pokazao je Lorenco Braun u prethodnom meču sve svoje kvalitete i još jednom potvrdio da se radi o paklenom šuteru. U meču doigravanja protiv Baskonije ubacio je čak 29 poena, uz sjajne procente šuta i tako uz Vejda Boldvina dao do znanja Panati da se neće tako lako predati. On je na prosijeku od 12 poena po meču u ovoj sezoni, ali mislimo da će u plejofu njegova granica značajno porasti, pošto će zasigurno u tim mečevima uzeti i koji šut više. U prethodnom meču protiv Panatinaikosa je postigao 14 poena, a i večeras ga vidimo na sličnom ako ne i boljem učinku. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.90 u MeridianBet kladionici.

Džanan Musa (Real Madrid) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MeridianBet

Svi znamo kako je Real započeo prošlogodišnju seriju i sigurno je da je i igračima kraljevskog kluba ta misao u glavi. Ne bi smio da se ponovo isti scenario u kom će u drugi meč ući sa negativnim skorom, pa tako večeras očekujemo sve glavne igrače na maksimumu. Musa se isprofilisao kao jedan od glavnih igrača ovog tima tokom sezone, a njegove brojke u poslednjih 5 mečeva su sledeće: 13, 12, 17, 14, 16. Svaki put je bio dvocifren i uz večerašnji koji šut više, što će se sigurno desiti uslijed brze igre koju forsira Baskonija, vidimo ga preko navedene granice. Voli da igra protiv tima iz Vitorije i skoro uvijek je blizu cifre od 20 poena kada igra protiv njih, pa prema toem predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Markus Hauvard (Baskonija) – Poeni + (granica 20.5) @ 1.93 u MeridianBet

Nije se proslavio Hauvard u meču protiv Makabija prethodne sedmice, međutim u narednom meču u kom je bilo biti ili ne biti, sjajni šuter i najbolji igrač ove ekipe je pokazao sav svoj kvalitet. U meču protiv Virtusa postigao je 28 poena i tako pogurao svoj tim u četvrtfinale. Za vikend je u porazu od Unikahe postigao 15 poena uz nešto manje minuta na parketu, a u prethodnom meču ova dva tima postigao je čak 35 poena! Večeras igraju veoma bitan meč i za očekivati je da i večeras uzme ogroman broj šuteva i odigra još jednu 20+ partiju. Uvijek je dodatno motivisan protiv jačih timova i večeras ga očekujemo na maksimumu. Prema tome naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.93 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u MeridianBet kladionici iznosi 13.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.