Tiket za veče (subota, 04.05.2024)

tiket dana

Sezona se širom Evrope privodi kraju i mnogim timovima nije ostalo mnogo vremena u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Večeras su pred nama veoma zanimljivi mečevi, a napominjemo vas da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Kajzerslautern – Magdeburg – 1X&2+ @ 1.50 u PrimoBet

Klub velike istorije već dugo godina nije na pređašnjem nivou i već odavno ih nisam gledali ni u elitnom rangu. Međutim ove sezone su ostvarili sjajan rezultat plasirajući se u finale nacionalnog kupa, gdje će snage odmjeriti sa novim šampionom Njemačke Bajer Leverkuzenom. Zanimljivo je da su u Cvajti trenutno u velikoj borbi za opstanak, pa će biti veoma zanimljivo gledati jednog davljenika u finalu najmasovnijeg takmičenja u zemlji. Trenutno se nalaze na 15. mjestu na tabeli sa 33 osvojena boda, što je svega jedan bod više od opasne zone i mjesta koje vodi u treći rang takmičenja. U poslednje vrijeme su podigli formu, pa su tako u poslednjem meču trijumfovali drugoplasiranog Kila rezultatom 1:3. Magdeburg je trenutno na 11. mjestu na tabeli sa 37 osvojenih bodova, pa su tako sigurni u drugoligaškom društvu i za narednu sezonu. Mišljenja smo da će domaćin uslijed važnosti ovog meča osvojiti bodove, pa vam prema tome predlažemo igru 1X&2+ po kvoti 1.50 u PrimoBet kladionici.

Sasuolo – Inter – 1X @ 2.40 u PrimoBet

Sasuolo igra vjerovatno i svoju najslabiju sezonu u poslednjih desetak godina, a biće veliki uspijeh ukoliko Neroverdi na kraju dođu do opstanka. Naime, u ovom trenutku se tim iz Ređo Emilije nalazi na pretposlednjem mjestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbijednoj zoni, a sve to je na četiri kola prije kraja ogroman bodovni zaostatak. U prošlom kolu je Sasuolo doživio ubjedljiv poraz na gostovanju kod Fiorentine, a taj duel je završen rezultatom 5:1. Inter je u prošlom kolu proslavio šampionsku titulu, i tom prilikom je ova ekipa savladala Torino na svom stadionu sa 2:0, i sigurno je da će Simone Inzagi na ovom duelu pružiti priliku nekim fudbalerima koji su do sada imali nešto manju minutažu. Sve to bi mogao da iskoriti Sasuolo, koji je i u prvom dijelu sezone slavio protiv Intera, pa vam savjetujemo da okušate sreću sa duplom šansom 1X uz kvotu 2.40 u PrimoBet kladionici.

Brest – Nant – 1 @ 1.70 u PrimoBet

Po svemu istorijska sezona za Brest bi mogla krajem ovog mjeseca da se kruniše i istorijskim plasmanom u Ligu šampiona, što je do prije par godina bilo nezamislivo za ovaj klub. U ovogodišnjem izdanju Lige 1 igraju nevjerovatno i trenutno se nalaze na 3. mjestu na tabeli sa 56 osvojenih bodova. Imaju bod više od četvrtoplasiranog Lila i 5 od petoplasirane Nice, pa će do kraja morati trijumfovati u ovakvim mečevima. Seriju od 2 uzastopna poraza su prekinuli u poslednjem kolu kada su slavili u nevjerovatnoj utakmici protiv Rena rezultatom 4:5! Nant je trenutno na 15. mjestu na tabeli sa 32 osvojena boda, te još uvijek nisu sigurni u borbi za opstanak. U poslednje vrijeme su podigli formu ali su bodove osvajali uglavnom protiv klubova iz donjeg dijela tabele. U današnjem meču dajemo potpunu prednost domaćinu, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.70 u PrimoBet kladionici.

Borac – GOŠK – 1&0-3 @ 1.80 u PrimoBet

Veoma zanimljiva borba za titulu vodi se u Premijer ligi Bosne i Hercegovine gdje Borac iz Banja Luke trenutno ima 3 boda više od aktuelnog šampiona Zrinjskog, ali i jednu utakmicu manje. Borac je do sada najviše pokazao i sigurno je da neće tako lako prepustiti lidersku poziciju četiri kola prije kraja prvenstva. U poslednjem kolu su trijumfovali na teškom gostovanju protiv Širokog Brijega sa 1:2, a večeras im u goste dolazi ekipa iz donjeg dijela tabele. GOŠK je partijama u poslednji nekoliko kola uspio da se izdigne i koliko toliko sebi obezbijedi mirniji završetak sezone. Trenutno se nalaze na 9. mjestu na tabeli sa 32 osvojena boda, a nakon serije dobrih rezultata u poslednjem kolu poraženi su od Željezničara rezultatom 1:2. Mišljenja smo da će domaćin slaviti u ovom meču ali i da će biti viđeno manje od 4 gola, pa vam predlažemo igru 1&0-3 po kvoti 1.80 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u PrimoBet kladionici iznosi 11.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.